Изберете страница

Badminton School

Учебно заведение: Badminton School

Местоположение: Bristol, UK

Възраст на учениците: 7 – 18г.

Годишна такса: GBP 24 600 – GBP 35 580

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A-Level

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times за едно от най-добрите места за живот във Великобритания, се слави със своя чар и красота и привлича все повече семейства от Лондон. Бристол е идеалното място, където човек може да получи своето образование.

За училището

От основаването си през 1858 г., Badminton School отглежда и вдъхнoвява своите възпитанички да успяват във всички области на живота. Това учебно заведние е само за момичета и в него се развиват умения за откриване на възможностите, предоставени от глобалното общество.

Училищната инфраструктура съчетава нови и старинни сгради заобиколени от великолепни градини, предразполагащи за обучение, игри и релакс. С 450 момичета, представители от над 35 националности, кампусът на училището се радва на спокойна и стимулираща среда с отлични условия за обучение.

Учебни програми

Обучението е по традиционната британска система, като училището дава отлична подготовка за изпитите IGCSE, GCSE и A-Levels, като на финалните изпити за A-Levels 85% са постигнали резултати A*-B, а 88% са постигналите A*-B/ за GCSE изпитите.

Настаняване

На територията на Badminton School има 3 общежития, които разполагат с помещения за отдих, игри, видео игри, библиотека и кухня. По–малките ученици се настаняват в спални помещения до 4 деца, а по–големите в единични или двойни стаи.

Спорт и развлечения

На учениците се предлага голям набор от извънкласни занимания и клубове по интереси, които се провеждат както след учебните занятия през седмицата, така и през  уикендите.

Аквариумът в Бристол и търговският център „Уестфийлд“ са част от любимите местни забележителности на момичетата, но в зависимост от времето се организират и активности като сърфиране, посещения на коледния базар или фигурно пързаляне.

Изисквания за прием

Полага се UKiset тест, след което с успешните кандидатите се провежда интервю по Скайп. Изисква се и предоставяне на препоръка от преподавател от настоящото училище на ученика.

Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование, education in London