LAL Boca Raton Флорида

0.00

Местоположение: Бока Ратон- Флорида, САЩ

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 1 – 6 седмици

Период: 28.06. – 09.08.

Език

Възраст на детето

12-17

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 USD

Описание

Училището

Флорида е известен като слънчевия щат и е дом на Walt Disney World, National Park Everglades и Kennedy Space Center. Boca Raton е малък, но космополитен град, разположен на атлантическото крайбрежие на Флорида, по средата между Palm Beach и района на Форт Лодърдейл, Маями. LAL Boca Raton провежда своите летни курсове в базата на Lynn University, на 123-акров парк с обширни зелени площи и 6 езера, в тих и спокоен жилищен район на минути от плажове, търговски и културни обекти и множество атракции. Спортните съоръжения включват два външни басейна, игрища за волейбол, баскетбол, бейзбол, футбол и тенис кортове.

Програми

Classic Summer School – 20 урока по 45 мин езикова подготовка на седмица с включена развлекателна следобедна и вечерна програма – кръжоци по изкуство и занаяти, караоке парти, шоу на талантите и много други.

Premium Florida Experience – към основната програма Classic Summer учениците имат възможност да изживеят едно незабравимо лято с посещение на Маями в лимозина, вечеря в Hard Rock café и целодневна екскурзия до NASA Kennedy Space Center.

Настаняване

Децата са настанени на пълен пансион в резиденция на университета. Стаите са с 2 легла, организирани в апартамент с 2-5 стаи и собствен санитарен възел.

Екскурзии

Включени са една целодневна и една полудневна екскурзия на седмица до Everglades park, Miami Seaquarium, Fort Lauderdale Cruise, Miami Beach и Florida Marlins Baseball Game, с възможност за посещение на NASA и много други.

Такси

Програма2 седмици4 седмици
Classic Summer SchoolUSD 2690USD 5380
Premium Florida ExperienceUSD 2890USD 5780
  • Допълнителни такси:
    • Трансфери от/до летище Маями и Форт Лодърдейл са включени в цената в официални дни на пристигане и заминаване в определени часове.
    • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – USD 50/посока.

Вижте и останалите ни предложения за езикови ваканции и летни курсове тук >>

Допълнителна информация

Език

Възраст на детето

12-17

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 USD