University College London

0.00

Местоположение: Лондон,Англия

Възраст на учениците: 13-17 години

Продължителност: 2 – 9 седмици

Период: 23.06. – 25.08.

Описание

Училището

University College London е в топ 25 в света, със завидна репутация и в челните позиции на класациите за образование във Великобритания. Разположен в самия център на града, университетът е идеалната отправна точка към забележителностите на Лондон. За чуждестранните ученици колежът предлага и езикови ваканции в Лондон чрез програмата си Summer School.

Местоположение

Лондон – столицата на Великобритания, е един от най-интересните и космополитни градове в света. Известните му забележителности като Бъкингамския дворец, крепостта Тауър, сградата на Парламента, Биг Бен, площада Трафалгар, Мадам Тюсо и отличните условия за пазаруване и културни развлечения го правят изключително подходящо място за езикова ваканция.

Програми

Summer School – 20 учебни часа по 45 мин езикова подготовка по английски на седмица. Всички спортни игри се осъществяват в парковете на Централен Лондон – футбол, мини олимпийски игри и бейзбол. Културната програма включва посещения на местни забележителности и вечерни социални игри – диско и международна вечер, викторина, караоке и екскурзии.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в в една от двете резиденции към университета. Стаите са единични или двойни, с общ санитарен възел. В дните от понеделник до петък храненето се извършва в столовата на университета, а за уикенда курсистите получават ваучери за близките ресторанти и супермаркети.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени една целодневна и пет полудневни екскурзии до някой от градовете Canterbury, Brighton, Cambridge и три полудневни посещения на музеи в Лондон.

Такси

 2 седмици4 седмицидоп. седмица
Summer SchoolGBP 1710GBP 3420GBP 855

Трансферите от/до летище се заплащат допълнително: летище LGW – GBP 117/посока; LHR – GBP 91/посока.

 

Разгледайте останалите езикови ваканции в Лондон и други части на Англия, които предлагаме, тук >>

Допълнителна информация

Език

Product Video