St. Mary`s

0.00

Местоположение: Аскот, Великобритания

Възраст на учениците: 8 – 12 години

Продължителност: 1 – 5 седмици

Период: 14.07. – 11.08.

Описание

Училището

St Mary`s School е държавно училище-първенец на 2016 г. в Англия според престижните ежегодни училищни награди на Tatler Magazine. Базата разполага с модерен театър със 150 места, 25 м плувен басейн, спортен комплекс, игрища, компютърна зала и др. Предлагат се академични и специализирани езикови ваканции с английски език.

Великолепната сграда, в която се помещава St. Mary’s School, е от 1885 г. и е само на 15 мин от центъра на град Аскот. Летище Хийтроу е на 30 мин, а Гетуик – на 45 мин.

Програми

Junior English Program (8-12г.) – включва 20 часа езиково обучение на седмица, следобедни и вечерни занимания, екскурзии. Набляга се на основните елементи в езика – граматика, произношение, слушане с разбиране, четене и писане.

Academic Discovery Program (8-12г.) – програмата се предлага за деца на 8-10 години и 11–12 години. За по-малките ученици всяка седмица се правят изледвания, проучвания, беседи и кръжоци върху подходяща за възрастта им тема. За по-големите се предвиждат предмети от областите изкуство и наука в съчетание с разнообразни следобедни семинари.

Game Creation (8-12г.) – програмата дава възможност на децата да се запознаят с компютърното програмиране и да придобият практически знания и умения, включително да създават собствени игри и да се научат как да управляват проект за малка игра.

Coding with Scratch и Coding Discovery (8-12г.) – програмата дава възможност на децата да се запознаят с   кодирането по забавен и интересен начин и да придобият знания за кодирането и как да прилагат тези знания в проекти, включително и управление на робот.

Business Discovery Plus (11-12г.) – програмата въвежда учениците в основните принципи на бизнеса от теоритична гледна точка и свързаните с бизнеса принципи на маркетинга.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 2, 3 и повече легла с общи баня и санитарен възел. Момичета и момчета са в отделни крила.

Екскурзии

Екскурзиите са основен елемент в лятната програма с разглеждане на музеи, както и на ключови забележителности в околността и една екскурзия в страната.

Такси

Програми1 седмица2 седмици3 седмици
Junior English/ Academic DiscoveryGBP 1895GBP 3695GBP 5495
Game Creation/Business DiscoveryGBP 1895
Coding with ScratchGBP 1895

*Трансферите се заплащат допълнително.

Още предложения за стандартни и специализирани езикови ваканции в Англия ще откриете тук >>

Ако не намирате най-подходящата за Вас, ние с рабост ще Ви съдействаме. Вижте къде и как можете да ни откриете в секция Контакти.

Допълнителна информация

Език