Royal Holloway – Съри

0.00

Местоположение: Съри, Великобритания

Възраст на учениците: 10-17 години

Продължителност: 1-7 седмици

Начални дати23.06. – 11.08.

Описание

Училището

Лятната програма на Royal Holloway University of London се провежда в Kingswood Hall, само на 12 км от Royal Windsor. Там учениците ще изучават английски на езикова ваканция в академична атмосфера.

Кампусът е и един от най-красивите във Великобритания – с парк от 135 акра, с учебни зали, места за отдих и спортни съоръжения. В основната сграда на университета има галерия с колекция от викториански картини на Томас Халоуей.

Местоположение

Местоположението на университета е прекрасно – едновремено безопасен и с много зеленина район, а в същото време на по-малко от 40 минути с влак от центъра на Лондон и на 12 км от летище Хийтроу.

Програми

Summer School – 20 урока по 45 минути обучение по английски език на седмица в комбинация с развлекателни спортни и социални игри. Фокусът е в подобряване на комуникативните способности на децата. Темите на уроците разпалват любопитството; курсистите разработват проекти и изграждат умения за работа в екип, както и увереност при изразяване на позиция.

Настаняване

Настаняването е в модерно общежитие на колежа в самостоятелни стаи със собствен санитарен възел, както и стаи за повече деца и споделени баня и тоалетна.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя на академичната езикова ваканция е предвидена една целодневна екскурзия до Лондон, Брайтън или Оксфорд, както и следобедни разходки до Windsor Castle, Thorpe Park и Richmond.

Такси

 2 седмици4 седмицидоп. седмица

Summer School

Стая с WC

GBP 1540GBP 3080GBP 770

Summer School

Стая със споделена WC

GBP 1440GBP 2880GBP 720
  • Трансфери: LHR – GBP 74/посока; LGW – GBP 104/посока.

Разгледайте всички наши предложения за езикова ваканция във Великобритания тук >>