King Edward’s School – Witley, Surrey

0.00

Местоположение: Съри, Англия
Възраст на учениците: 10-13 години
Продължителност: 2 – 4 седмици
Период: 09.07. – 06.08.

Описание

Училището

King`s Edward`s School е разположено във вилната зона Witley, графство Surrey, на един час разстояние от Лондон. Училището е основано през 1553 г. от Крал Едуард VI и до днес е едно от най-известните частни училища в Южна Англия. Освен качествено средно образование, училището може да предложи и летни езикови курсове с различна насоченост според интересите на Вашето дете. На разположение на учениците е добре оборудвана спортна зала, театър, закрит плувен басейн, както и игрища за футбол, баскетбол, тенис на корт и стена за катерене.

Програми

Bucksmore Summer Junior (10-13г.) е програма с 20 урока по английски език на седмица, съчетани с разнообразни спортни и социални дейности и екскурзии. Акцентира се главно върху усъвършенстване уменията за слушане, говорене и разбиране. Следобедните занятия, извънкласните проекти и развлечения дават възможност за практикуване на придобитите знания.

Arts Experience (10-13г.)– обучението по английски език е 15 часа, с допълнителни 7.5 часа всяка седмица и избор от уроци по музика, танци и изобразително изкуство. Следобедна програма с активности всеки ден.

STEM Experience (10-13г.) – Science, Technology, Engineering and Maths – програмата комбинира 15 часа обучение по английски език с допълнителни 7,5 часа специализирани предмети. Следобедна програма с активности всеки ден.

Bucksmore coding (10-13г.) – програмата предоставя възможност на учениците да комбинират обучението от 15 часа по английски език и 7,5 часа изучаване на основните елементи на софтуерния дизайн.

Настаняване

Настаняването на учениците във всички летни езикови курсове се осъществява на пълен пансион в специално общежитие на колежа в сградата Queen Mary. Момичетата и момчетата са в отделни корпуси, предимно в единични и двойни стаи (има и стаи с 4 легла), използват общи бани и тоалетни.

Екскурзии

Предвидени са 2 целодневни и 1 полудневна екскурзия на седмица. Най-често посещенията са до London, Bath, Oxford, Portsmouth, Thorpe Park, Brighton, Leeds Castle, Stratford Upon Avon, Warwick Castle, Canterbury.

Такси

 2 седмици4 седмицидоп. седмица
Bucksmore Summer Juniors 

GBP 2250

GBP 4500GBP 1125
Arts/ STEM/Coding 

GBP 2600

GBP 1300
  • Цената включва двупосочен трансфер от/до летище LHR/ LGW.
  • Доплащане за допълнителни дейности: Active English – GBP 210/седмица; конна езда – GBP 180/седмица

Още предложения за летни езикови курсове ще откриете тук >>

Научете повече за пансионното средно образование в King Edward’s School >>

Допълнителна информация

Език