Kelly College

0.00

Местоположение: Тависток, Англия

Възраст на учениците: 7 – 16 години

Продължителност: 1– 4 седмици

Начални дати: 10.07. – 07.08.

Описание

Училището

Историята на основното училище Kelly College започва още в края на XIX век. Построено е през 1877 година, за да се образоват синовете на морски офицери. Днес базата разполага с модерни класни стаи, игрища за футбол, тенис, волейбол, скуош, баскетбол и хокей, закрит басейн, спортен салон, театрална и конферентна зала. Освен основно образование, там детето Ви може да получи и качествено чуждоезиково обучение чрез разнообразните летни езикови програми.

Сградата на Kelly College напомня за училището на Хари Потър – с огромни красиви площи, различни къщи и места за настаняване. Намира се на 20 минути от центъра на Тависток – малък югозападeн град с население от 12 000 души, разположен на границата с Dartmoor National Park, в близост до известните крайморски градове Плимут и Екзитър.

Програми

Classic Summer School – включва 20 урока по 45 минути обучение по английски език и разнообразна програма с активности всеки ден.

Adventure Summer School – курсът предоставя възможност за допълнителни извънкласни занимания на открито всяка седмица – сърфинг, кану-каяк, катерене, туризъм и стрелба с лък.

Swimming Summer School – курсът предоставя възможност за следобедни занимания с плуване.

Курсистите имат възможност да посетят допълнителни уроци по английски език в група или самостоятелно срещу допълнително заплащане.

Настаняване

Настаняването е в общежитие на училището с разделение между блоковете за момчета и момичета, в стаи с 2 до 6 легла. Осигурен е пълен пансион.

Екскурзии

По програма са предвидени две екскурзии на седмица (една целодневна и една полудневна), както и всекидневни занимателни програми. Срещу допълнително заплащане може да се посети London Finale, Harry Potter Studios Tours.

Такси

 2 седмици3 седмици4 седмици
Summer SchoolGBP 1390GBP 2085GBP 2780
Action SummerGBP 1590GBP 2385GBP 3180
Swimming Summer SchoolGBP 1480GBP 2220GBP 2960
  • Трансфер от/до LHR- включен в цената на курса пристигане 09:00-17:00 ч и заминаване 10:00 – 20:00 ч, за трансфер от други летища се заплаща допълнително.

Още предложения за летни езикови програми ще откриете тук >>

Допълнителна информация

Език

Product Video