Embassy Hastings – Източен Съсекс

0.00

Местоположение: Източен Съсекс, Великобритания
Възраст на учениците: 12-18 години
Продължителност: 1 – 10 седмици
Начални дати: 09.06. – 18.08

Описание

Училището

Езиковият център на Embassy в град Хейстингс е разположен в спокойния квартал St Leonards. Училищетo се помещава в наскоро реновирана сграда във викториански стил, в близост до стария град, основните забележителности, магазините, плажа и парка. Сградата разполага с 15 приветливи класни стаи с интерактивни дъски, общо помещение, компютърна зала, стая за игри, красива градина и кафетерия. В близкия парк децата, които посещават езикови ваканции в училището, могат да участват в разнообразни спортни занимания на открито.

Програми

Summer English Course – 20 урока по 45 минути подготовка по английски език на седмица. За следобедите и вечерите е организирана разнообразна спортна и културно-развлекателна програма: боулинг, дискотека, кино вечер, караоке, жива музика, барбекю, игри на плажа, разходки в Хейстинг и др.

Настаняване

Настаняването на учениците в езикови ваканции е на пълен пансион в двойни стаи в приемни семейства, на около 30 минути разстояние с градски транспорт или пеша. Закуската и вечерята са подсигурени от семействата. През учебните дни обядът е в училищната кафетерия, а през уикенда и дните за екскурзии е пакетиран.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени две полудневни и една целодневна екскурзия до Оксфорд, Кеймбридж, стария град Хейстингс  и др.

Такси

 2 седмици4 седмицидоп. седмица
Summer English CourseGBP 1390GBP 2780GBP 695
  • Трансфери: LGW – GBP 104/посока; LHR – GBP 159/посока.

Разгледайте и останалите ни предложения за езикови ваканции във Великобритания тук >>