Earlscliffe – Фолкстоун

0.00

Местоположение: Фолкстоун, Великобритания

Възраст на учениците: 8-17 години

Продължителност:

Лято: 2 – 7 седмици

Великден: 1 – 2 седмици

Начални дати: 

Великденски курс: 13.04. – 26.04;

Лято: 30.06. – 17.08.

Описание

Училището

Имението Earlscliffe се намира в град Фолкстоун, графство Кент. Градът е разположен в близост до Лондон и основните летища. Внушителната сграда на училището е построена през далечната 1870 г. и е реновирана наскоро. Разполага с модерни учебни и спортни съоръжения – плувен басейн и игрища за баскетбол, футбол, тенис. Учебният център предлага различни програми за обучение по английски език в рамките на една езикова ваканция за деца и юноши. Резиденциите са снабдени с обща стая с телевизор, игрови конзоли, тенис на маса, снукър и маса за въздушен хокей.

Програми

Easter Course (8-17 г.) – 16 часа обучение по английски език на седмица. Следобедите са за интерактивни проекти с драма, музика, изкуство, филми, водене на дебати.

Global English (13-17 г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Методът на обучение е базиран на проекти и водене на дебати на различи теми – опазване на околната среда, изготвяне на училищен вестник, кратък филм. Организирана е спортна и социална програма в следобедните часове и вечер.

Организирана е спортна програма в следобедните часове с по волейбол, баскетбол, бадминтон, билярд, тенис на маса. Вечерните занимания включват караоке, футбол, софтбол, плуване, дисковечери, викторини, „Earlscliffe’s Got Talent“, и посещения на плаж.

Mini-MBA (15-17 г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Програмата е подходяща за ученици с интерес към икономика, бизнес и мениджмънт. Включени са тематични посещения до Bank of England Museum, The Shrad и други.

Uni-Prep (16-17+ г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Програмата е подходяща за ученици, които смятат да продължат висшето си образование в във Великобритания. Обучението включва подготовка за сертификат IELTS, насоки за писане на мотивационно писмо, управление на финансите на един студент. Включени са и посещения до университети в Лондон и Оксфорд.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в модерно обзаведени стаи с 2-3 легла, повечето със собствен санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени 3 екскурзии, включително до Лондон и забележителностите му Tate Modern, London Dungeon, London Eye St Paul’s Cathedral, British Museum и Buckingham Palace.

Такси

 2 седмици4 седмици
Easter CourseGBP 1920
Global EnglishGBP 2560GBP 5120
Mini-MBAGBP 2765
Uni-PrepGBP 2850
  • Трансфери: LHR – включен в цената за официалните дни на пристигане/заминаване в определени часове.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години – GBP 50.

Вижте всички езикови ваканции за деца във Великобритания, които предлагаме >>