Dulwich College

0.00

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 11 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Начални дати: 08.07; 22.07; 27.07

Описание

Училището

Колежът е основан през 1916 г. и е едно от най-престижните училища за средно образование във Великобритания и предлага качествено чуждоезиково обучение в няколко летни езикови програми. Помещава се в луксозна викторианска сграда с обширни залесени площи и прекрасни панорамни гледки, а Централен Лондон е само на 20 мин.

Настаняване

Училището разполага с реновирана спортна база със закрит басейн, учебен театър и IT център, както и социален клуб с кафетерия. Учениците се настаняват на пълен пансион в стаи с 1-2 и повече легла, по-голямата част със самостоятелен санитарен възел.

Програми

Основната програма включва 15 часа по 60 мин обучение по английски на седмица в съчетание с различни активности:

English Plus Activity (12-17) – 6 часа активности за работа с езика – журналистика, готварство, vlogging, писане на статии, драма изкуство и занаяти; 6 часа спортни занимания по плуване, баскетбол, волейбол, бадминтон, аеробика, тенис, футбол, крикет и др.

English Plus Theatre & Dance (12-17г.) – 12 часа актьорско майсторство и танци (музика, пеене, изкуство и театър). Програмата включва и посещение на мюзикъл в театър West End, London.

IELTS Exam Preparation (14-17г.) – 12 урока Intensive IELTS preparation. Учениците ще имат възможност да се явявят на изпита IELTS в края на курса.

Foundation Global Young Leaders (11-13г.) – въведение в курса по водене на дебати и критично мислене. Включени са 15 часа уроци по дебат, 12 часа социални науки и 3 часа спортни занимания на седмица.

Global Young Leaders (14-17г.)- за курсисти с интерес към глобалните проблеми и желание да усъвършенстват нивото си на познание по английски език като същевременно развиват умения за критично мислене и водене на дебати. Курсът е подходящ за ученици с Upper Intermediate или Advanced ниво на владеене на английски език. Уменията, придобити в рамките на тази програма, могат да се прилагат за академично обучение или кариера в бизнеса, правото и общия мениджмънт. Включени са 15 часа (по 60 минути) седмично уроци по дебат, както и 15 часа уроци по бизнес мислене, политика, философия или икономика.

Advanced Global Young Leaders (14-17г.)този курс е за ученици, които са вече напреднали в сферата на дебатите и критичното мислене. Програмата подготвя участниците за прием в престижни университети, като спомага за развитие на тяхното самочувствие и независимост. Включени са 15 часа по дебат и 15 часа по философия, политика и икономика. 

Екскурзии

В програмата са предвидени две целодневни екскурзии на седмица до Лондон, Оксфорд, Брайтън, Маргейт, замъка Лийдс и увеселителния парк Чесингтън.

Такси

Програми2 седмици3 седмици4 седмици

English Plus Activity

 

GBP 2800GBP 5400
IELTS PreparationGBP 2800GBP 4050

Theatre & Dance/ Global Young Leaders Foundation, Advanced

 

GBP 2800
  • Трансфери – включени в цената от/до Heathrow и Gatwick между 10:00 и 16:00 ч за началните дати, в други дни и часове се заплаща допълнително: Heathrow/Gatwick – GBP 150 (за една посока).
  • Такса изпит IELTS – GBP 275.
  • Допълнително се заплаща такса за непридружено дете под 12 г. (UM)

Още предложения за летни езикови програми ще откриете тук >> 

Допълнителна информация

Език

Product Video