d’Overbroeck’s College

0.00

Местоположение: Оксфорд, Великобритания
Възраст на учениците: 13 – 18 години
Продължителност: 2 – 4 седмици
Начални дати: 09.07; 16.07; 23.07

Описание

Училището

D’Overbroeck’s College е водещо пансионно училище в центъра на Оксфорд. Неговите езикови летни програми са изключително подходящи за ученици, които ще започнат обучение в бординг училище във Великобритания.

Оксфорд е един от най-престижните академични градове с отлична международна репутация. Красив и оживен, той съчетава в себе си традиционното и модерното. Градът предлага великолепна архитектура, красиви паркове, организирани посещения на известните колежи, спокойни крайречни места за пикник, отлични магазини, луксозни кафенета, оживени театри, кина и музеи.

Програми

Young Professional Summer Course (13-16г. и 16-18г.)- курсът се състои от 25 часа обучение по английски език на седмица с фокус върху една избираема дисциплина – Business and Finance, Introduction to Medicine, Performing Arts, Media & Communication, Engineering.

Предлаганите езикови летни програми са изключително подходящи за ученици, които възнамеряват да продължат средното си образованието във Великобритания.

Курсистите взимат участие и в разнообразието от активности в следобедните и вечерните часове.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 1-3 легла в резиденцията на училището – в оживена, но спокойна част на града (на 10 минути с автобус от колежа).

Екскурзии

В програмата са предвидени 2 целодневни екскурзии всяка седмица, като едната е свързана с избраната от тях дисциплина.

Такси

2 седмици4 седмици
Summer CourseGBP 3100GBP 6200
  • Трансферът от/до летище Хийтроу и Гетуик е включен към цената.

Повече за пансионното училище d’Overbroecks ще научите от специализираната ни страница за средно образование в чужбина >>

Вижте всички езикови летни програми и езикови ваканции, които предлагаме, тук >>

Допълнителна информация

Програма

A-levels, IGCSE/GCSE

Език