Christi College, University of Cambridge

0.00

Местоположение: Кеймбридж, Англия

Възраст на учениците: 16-18 години

Продължителност: 2 седмици

Начални дати: 07.07.; 21.07.

Описание

Училището

Christi College, основан през 1352 г., е сред най-старинните колежи в кампуса на Cambridge University, разположен в централен Cambridge в близост до музеи и търговски локации. Предлаганите летни езикови курсове са подходящи за мотивирани ученици с добро ниво на владеене на езика.

Училището разполага с добре оборудвани спортни зали, зали за скуош и тенис кортове. Разположено е в световноизвестния университетски град Кеймбридж – едно от най-подходящите места за езиково обучение в космополитна атмосфера сред студенти от всички краища на света.

Програми

Програмите са с интензивно изучаване на английски, съчетано с развлекателни и спортни занимания и екскурзии.

UK University Preparation (16-18 г.) – подходяща за ученици, които биха искали да продължат висшето си образование във Великобритания и владеят добре английски език, минимум ниво B2. Курсът включва 20 урока на седмица обучение по английски – индивидуално и в малки групи, и два предмета от сферата на икономиката и мениджмънта, хуманитарни науки, математика или изкуство. Освен насоки как и къде да се кандидатства, подготовката е и с уроци за IELTS. Курсистите се запознават с всички стъпки за успешно кандидатстване в британски университет.

Настаняване

Общежитието на колежа предлага единични и двойни стаи с общи бани и тоалетни. Момичетата и момчетата се настаняват отделно.

Екскурзии

Изключително важна част от образователната програма са екскурзиите – две полудневни  целодневни всяка седмица до Лондон и околностите.

Курсът UK University Preparation предвижда посещения до най–добрите университети в Англия – Oxford, London University и други.

Такси

програма2 седмици
UK University PreparationGBP 3300
  • Цената включва двупосочен трансфер от/до летище LHR, LGW в определен часове.

Вижте всички летни езикови курсове и езикови ваканции, които предлагаме, тук >>

Допълнителна информация

Език