Brunel University

0.00

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 9–17 години

Продължителност: 2-4 седмици

Период: 16.06. – 25.08.

Описание

За училището

Езиковият център към Brunel University предлага езикови ваканции с английски. Той разполага с отлични спортни и учебни съоръжения, както и с условия за вечерни занимания. Той се намира в Uxbridge – оживен, модерен град, с лесен достъп до Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и Уиндзор. Кампусът е само на 9 км от летище Лондон Хийтроу и на 71 км от летище Гетуик.

Програми

Summer Programme – 20 урока седмично по 60 минути обучение по английски език, развлекателни занимания следобед и през уикенда. Учениците също могат да избират между допълнителни активности като футбол, изобразително изкуство, танци, баскетбол, тенис и др. Вечерната развлекателна програма включва танцово шоу, дискотека, quiz-вечери, филмови вечери, спортни турнири.

Екскурзии

Включена е една целодневна екскурзия на седмица до Лондон или посещение на замъка в Оксфорд. Организират се и полудневни екскурзии до Британския музей и Westfields Shopping Centre.

Настаняване

Учениците са настанени в резиденция към училището на пълен пансион. Стаите са единични със собствен или общ санитарен възел. Момчетата и момичетата са настанени отделно

Такси

Програма2 седмициДоп. седмица
Summer ProgrammeGBP 1814GBP 907
  • Двупосочни трансфери от/до летище: Heathrow – GBP 225
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години: EUR 40/посока

Ако все още не сте се спрели на конкретно училище за езикова ваканция за Вашето дете, разгледайте всички наши предложения за езикови ваканции или се свържете с нас.