Bellerbys Brighton

0.00

Местоположение: Брайтън, Англия
Възраст на учениците: 14 – 17 години
Продължителност: 2 – 4 седмици
Начални дати: 

Academic summer course/ Creative Summer – 18.06; 16.07

Cricket & English – 24.07, 31.07

Описание

Местоположение

Брайтън предлага безброй възможности за развлечение и отдих с разнообразие от театри, музеи, галерии, заведения и магазини. Известен като любимия морски град на Великобритания, Брайтън е идеална възможност да се насладите на някои от най-красивите местности в Южна Англия, а Лондон е на по-малко от час с влак.

Училището

Bellerbys College Brighton е един от най-престижните международни колежи във Великобритания, съчетаващ в себе си едновременно модерен дух с традициите на пансионното училище. Успешно са комбинирани креативни и академични предмети, английски език и екскурзии за опознаване на британската история и култура.

Сградата, в която се помещава учебният център в Brighton, е построена през 2007 г. и поставя нови стандарти и в преподаването, и в настаняването на учениците. Разполага с 62 класни стаи, оборудвани с интерактивни бели дъски, 6 лаборатории, 5 студия за изкуства, библиотека, компютърна зала и кафетерия.

Програми

Academic Summer – по време на часовете учениците обогатяват лексиката си, уменията си да пишат есе, да правят проучвания и да участват в дебати. Подготовката по английски език (15 урока/седмично) е допълнена с изучаването на академични предмети като математика, бизнес и икономика, социални науки, хуманитарни предмети и други. Училището предлага подготовка и за IELTS.

Creative Summer – курсът дава възможност на учениците да развият таланта си в областта на изкуството и медийните науки. Основният курс по английски език (15 урока/седмично) е съчетан със следобедни занимания в областите изкуство, медия и фотография.

Като част от програмата децата могат да вземат участие в различни спортни и социални игри като тенис на маса, кик бокс, хип хоп танци, цирково изкуство, фитнес, йога, футбол, баскетбол, плажен волейбол и други.

Cricket & English Language Summer – Половината ден е за подготовка по английски език, а другата половина – за уроци по крикет, които се провеждат на новото игрище по крикет на 15 минути от колежа. Съоръженията му включват и напълно оборудвана фитнес зала, две боулинг писти и 12 открити площадки с трева. През уикендите се организират екскурзии до известни игрища за крикет, Sussex County и Lord’s в Лондон.

Настаняване

Настаняването е в модерна резиденция на пълен пансион. Стаите са единични, със самостоятелни баня и тоалетна.

Екскурзии

За всяка седмица е предвидена една целодневна и една полудневна екскурзия.

Такси

 1 седмица2 седмици4 седмици
Academic/ Creative SummerGBP 1940GBP 3880
Cricket & EnglishGBP 1095GBP 2190

Допълнителни такси:

  • Tрансфер от/до летище Heathrow се заплаща допълнително – GBP 160 в посока; от/до летище Gatwick – GBP 120/ посока.

 

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Допълнителна информация

Език

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Bellerbys Brighton“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *