Изберете страница

St. Swithun School – Уинчестър

Местоположение: Уинчестър, Великобритания
Продължителност:  1– 4 седмици
Начални дати: 10.07. – 07.08.
Възраст на учениците: 9-17

Категория:

Местоположение

Някогашната столица на Англия – Winchester, е исторически град, запазил своите прекрасни автентични сгради, включително и великолепна катедрала. Градът е заобиколен от изключителна природа и е в близост до Лондон и южния бряг.

Училището

St Swithun е сред най-добрите независими училища в Англия няколко поредни години. На разположение на курсистите са просторни спортни площадки, закрит отопляем басейн и модерни класни стаи.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в една от шестте резиденции на колежа. Пет от тях са с модерни единични стаи с общо ползване на санитарен възел, шестата е с настаняване в по-големи стаи с до 4 легла.

Програми

Summer School – 20 урока по 45 минути обучение по английски език на седмица. Часовете са върху различни теми според възрастта и интересите на курсистите. Уроците са разделени на две части – първата е работа върху граматика, лексика и правилно произношение, втората – по проекти, свързани с предвидените екскурзии и активности.

Учениците имат възможност да вземат допълнително часове по английски език, тренировки по футбол, тенис и танци с професионални треньори срещу заплащане.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени две полудневни и една целодневна екскурзия до London – West End, Portsmouth, Oxford, Stratford-Upon-Avon, Windsor Castle и други.

Такси

    2 седмици 4 седмици доп. седмица

Summer School

 

GBP 1500 GBP 3000 GBP 750

 

  • Трансфери: LHR – включен в цената за официалните дни и часове на пристигане (10:00 – 18:00 ч), а заминаване (11:00 – 19:00ч). LGW – GBP 140/посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години – GBP 30.