Изберете страница

Scuola Leonardo da Vinci

Местоположение: Кампания, Италия

Начални дати:  01.07; 15.07.

Продължителност: 2 седмици

Език: английски и италиански

 

 

Летният езиков лагер Scuola Leonardo da Vinci се намира в Elea Village Club, Ascea Marina- SA – известен туристически курорт в Кампания, на южния бряг на Средиземно море в близост до Неапол. Разположен е в непосредствена близост до Cilento National Park, признат за част от световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО, и с прекрасна гледка към плажа. Регионът е известен с невероятната природа и множеството археологически забележителности.

Програми:

Summer Camp – 20 урока седмично обучение по италиански или английски език в група. Акцентът е върху подобряване на комуникативните умения в съчетание със следобедни занимания за упражняване на наученото – готварство, кръжоци по изкуство, рисуване, изработка на глинени съдове и стрелба с лък. Спортните активности включват плажен волейбол, футбол, уроци по танци и актьорско майсторство, аква аеробика и други.

Family Program – дава възможност на родителите да придружат децата си по време на езиковия лагер. Те могат да изберат пълна програма (настаняване на пълен пансион, курс по език и активности) или само настаняване.

Екскурзии: 

Курсът включва две екскурзии – до Paesturn и до Velia.

Настаняване:

Настаняването е в базата на училището в бунгала за четирима, със собствен санитарен възел.

Такси:

2 седмици Summer Camp

 

EUR 1500

2 седмици Family Course

 

EUR 1200

* Двупосочен трансфер от/до летище Неапол – EUR 260.