Изберете страница

Alpadia Engelberg

Местоположение: Енгелберг, Швейцария

Възраст на учениците: 10 – 17 години

Продължителност1-5 седмици

Начални дати: 01.07. – 29.07.

Езици: английски, френски

Категория:

Местоположение

Познат като един от най-привлекателните и популярни планински курорти в Централна Швейцария, Енгелберг е очарователно малко селце, което се слави с великолепното си природно богатство и изобилието от спортове на открито. Разположен в центъра, кампусът се намира само на 45 минути разстояние от туристическата част на град Люцерн.

Училището

Езиковият лагер осигурява на учениците спокойна и безопасна среда за изучаването на немски или английски език, и в същото време – възможност за практикуване на различни занимания на открито. Разполага с просторни класни стаи, зали за игри и спортни съоръжения.

Програми

Обучението в двуезична среда, позволява на учениците да развиват своите езикови умения при непрекъснати условия на комуникация с хора от целия свят. Интерактивните уроци и забавни упражнения превръщат обучението в динамичен и интересен процес, който дава на учениците всички необходими средства да се изправят пред възникналите предизвикателства.

 

Summer camp/ Intensive summer camp – 20 или 25 часа езиково обучение на седмица в комбинация с разнообразни спортни занимания като футбол, баскетбол, бадминтон, плуване, волейбол, тенис на маса и др. и тематични посещения и ексурзии.

 

Възможност за допълнителни часове по изкуство, екстремни спортове и тенис, срещу допълнително заплащане.

Настаняване

Настаняването е в просторни, модерно оборудвани двойни стаи, с общи санитарни помещения на всеки етаж. Включен е пълен пансион

Екскурзии

  • Посещение на Swiss Museum of Transport
  • Екскурзии до Берн, Люцерн и Интерлакен
  • Посещение на зоологическата градина в Цюрих и увеселителния парк в Енгелберг

Такси

  2 седмици 4 седмици
Стандартен курс CHF 2’510 CHF 4’820
Интензивен курс CHF 2’660 CHF 5’100
  • Регистрационна такса  – CHF 110