Изберете страница

Marshall University

Дестинация: Хънтингтън, Западна Вирджиния, САЩ
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Изкуство, мода, дизайн, медии, Инженерни науки, Медицина, Право и криминология, Социални науки, Физика, математика и компютърни науки, Хуманитарни науки
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: http://www.marshall.edu/

За университета

Marshall University е държавен университет в Западна Вирджиния създаден през 1837г., предлагащ иновативно и висококачествено обучение в бакалавърски и магистърски програми. Университетът разполага с безупречна спортна база, над 190 студентски организации и предлага обучение в международна среда. В Marshall University се обучават повече от 14 000 студенти в над 100 академични програми.

Местоположение

Marshall University е разположен в Хънтингтън, Западна Вирджиния – безопасен град в подножието на Апалачите по поречието на река Охайо. Районът предлага възможности за много спортни занимания сред природата, като рафтинг, планинско колоездене, ски, катерене, къмпингуване и други.

Програми

Университетът има 15 факултета, в които се предлагат 4-годишни бакалавърски програми и магистратури

 

Изисквания за прием

Бакалавърски програми – Всички кандидат-студенти е необходимо да имат диплома за завършвено средно образование и сертификат за владеене на английски език TOEFL 80/ ILETS 6.0.

Магистърски програми – Изисква се диплома за завършена бакалавърска степен и сертификат за владеене на английски език TOEFL 80/ ILETS 6.5.  Университетът изисква различни документи за всяка отделна специалност.

За подготвителна година INTO Undergraduate Pathways е необходимо кандидатите да са завършили средно образование и да владеят английски език на ниво TOEFL 60-79/ IELTS 5.0. За подготвителна година за магистратура – завършен бакалавър и владеене на английски език на ниво TOEFL 70-79/ IELTS 6.0

Учебни такси

Бакалавърски програми: USD 15 602

Магистърски програми: USD 17 058

Настаняване

Marshall University разполага със собствени общежития. Можете да ги разгледате тук.

Стипендии

Отпускат се стипендии за INTO Pathway програмите.

Категории

висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование