Изберете страница

Cogito University, Boston & New York

Начални дати:

Sat Summer programme* – 29.06 – 23.07

*Изисква се високо ниво на владеене на езика

 

Summer English Language Programme 29.06 -19.07

 

Продължителност: 3/4 седмици

 

Училището

Cogito World Education е образователна компания със седалище в Кеймбридж, Масачузец, САЩ. Cogito SAT Summer Prep е академична програма, предназначена да подготвя международни ученици за изпита за прием в най-добрите американските университети (SAT). Програмата се провежда в Ню Йорк (Columbia University) и Бостън (Harvard). Summer English Language Programme e програма за езиково обучение, която се провежда в същите университети. 

Програми

SAT Summer Prep – за юноши на възраст 15-18 г. е с продължителност 4 седмици. Първата седмица (29.06-4.07) е в NYC (Columbia University), а следващите три (4.07 – 23.07) – в Boston (Harvard University). Програмата включва подготовка за изпитния формaт SAT (5 поредни дни), два пробни SAT теста, съботен уъркшоп за писане на есе, посещение на лекции в Columbia University и Harvard University, уъркшопи в офисите на гигантите Google и Microsoft, събития от света на предприемачеството в САЩ, обиколка с посещения на различни университетски кампуси (Brown University, Harvard University, Boston College, MIT, Tufts University, Boston University) и ранообразни спортни занимания по футбол, плуване, волейбол, баскетбол.

 

Summer English Language Programme – за юноши на възраст 14-17 г. с ниво на владеене на езика B1 или B2; с продължителност 3 седмици, от които първата (29.06-4.07) е в NYC (Columbia University), а следващите две (4.07 – 19.07) в Boston (Harvard University). Програмата включва 15 уч.ч. езикова подготовка по английски език като преподаватели са възпитаници на Харвард, посещение на лекции в университета, следобедни проекти по интереси (Entrepreneurship, Oxford Debate, Science and Robotics) два пъти седмично, обяд в офиса на Google, посещение в офиса на Microsoft и други местни компании и разглеждане на културните забележителностите в Бостън.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в студентско общежитие в двойна стая с три хранения и следобедна закуска.

Такси

  3 седмици 4 седмици
SAT Summer Prep

 

USD 6950
Summer English Language Programme

 

USD 4995

  • В таксата са включени: американска здравна застраховка, всички билети за разглеждане на планираните забележителности, празнуване на националния празник 4-ти юли с фойерверки в Бостън, пътуване с автобус между Ню Йорк и Бостън и трансферите от  нюйоркските летищa JFK, Newyark Liberty Airport (EWR) и LaGuardia Airport (LGA) в определни часове на пристигане/заминаване.

 

За още езикови ваканции в САЩ натиснете тук.

Категории

education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия