Изберете страница

Swiss Hotel Management School

Местоположение: Montreaux (Caux), Leysin, Switzerland

Образователни програми: Бакалавърски, магистърски и следдипломни програми

Език на преподаване: Английски

За колежа

Swiss Hotel Management School, или накратко SHMS, е най-големият колеж за хотелски мениджмънт с преподаване на английски език в швейцарската образователна група SEG. В двете бази в Монтрьо и Лейзин се обучават студенти от над 80 националности, които търсят и получават качествено образование в Швейцария в сферата на хотелиерството и туризма. Swiss Hotel Management School предлага широк избор от програми по оперативен, събитиен, F&B, курортен и спа мениджмънт.

SHMS предлага истински вдъхновяваща среда за обучение в изключителната обстановка на двата кампуса в Монтрьо и Лейзин. В Монтрьо Swiss Hotel Management School се помещава в историческия Caux Palace с изглед към Швейцарската ривиера. Кампусът в Лейзин е разположен в два бивши 5-звездни хотели в Алпите: Mont-Blanc Palace и Belvedere hotel. Студентите имат възможността да ръководят собствен СПА център.

Преподавателите в Swiss Hotel Management School са високо квалифицирани експерти от хотелиерския бизнес, които предават на студентите не само теоретични знания, но и част от своя професионален опит, за да ги подготвят максимално добре за реалността, която ги очаква след като завършат и започнат работа. Организирана е вълнуваща програма на обучение с преподаване на академични знания, практически упражнения и изучаване на езици. През първите две години на обучението си студентите участват в платени стажове, които им помагат да натрупат реален трудов опит.

Програми

Такси

Тригодишни бакалавърски програми: CHF 34,732 – 69,270 на година

Магистърски програми: CHF 38 200 – 39 330

Консултантска агенция “Скайлайнс” е официален партньор на Swiss Hotel Management School за България и съдейства безплатно за кандидатстване в колежа. За повече информация относно SHMS, образователната система в Швейцария, възможностите за стаж и работа, свържете се с нашите консултанти >>

висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование