Изберете страница

Les Roches

Дестинация: Bluche, Швейцария; Marbella, Испания; Shanghai, Китай
Език: Английски
Учебни дисциплини: хотелски мениджмънт
Видове курсове: BSc, MSc
Вид обучение: Full time

Университетът

Les Roches е създадено като международно училище под името L’Ecole des Roches през далечната 1954 година, а през 1979 година се превръща в колеж по хотелски мениджмънт и туризъм. Обучението се базира на швейцарския модел на учене чрез практика. Чрез комбинацията от академични знания, учене чрез опит, предизвикателства и казуси от реалния живот, студентите развиват 360-градусово разбиране за хотелския бизнес и предприемаческо мислене.

Глобалната мрежа от кампуси на Les Roches предлага възможността да моделирате своята уникална учебна пътека. Студенти от повече от 100 държави се обучават в кампусите в Швейцария, Испания и Китай и формират мултикултурна общност. Докато учат и живеят заедно, те развиват умения за работа в международна среда, а семестрите с професионален стаж по целия свят им позволяват да приложат уменията си на практика и да придобият ценен опит.

Предлаганите програми се основават на швейцарските традиции, но се простират на 4 континента. Така те подготвят бъдещите лидери да формират утрешния облик на индустрията в един непрекъснато променящ се свят. Неслучайно всяка година най-добрите брандове в сферата на хотелиерството, и дори отвъд нея, посещават кампусите на Les Roches, за да привлекат студентите за стажове и работа.

Признания

Les Roches е една от едва трите швейцарски институции, които имат акредитация от New England Association of Schools and Colleges (NEASC). Иновативните програми и успешната реализация на завършилите отдреждат място на Les Roches сред лидерите в обучението по хотелиерство и туризъм в световен мащаб. За качеството на предлаганото обучение свидетелства и класацията QS Rankings 2021 според която Les Roches е в топ 3 в света по подготовка на кадри за индустрията.

Програми

Бакалавърски програми:

Магистърски програми:

Такси

Свържете се с агенция Скай Лайнс за повече информация относно таксите за обучение и настаняване.

Категории

education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование