Изберете страница

HTW Chur – University of Applied Science

Дестинация: Chur, Швейцария
Език: Английски
Учебни дисциплини: Туризъм, Бизнес администрация
Видове курсове: BSc, MSc
Вид обучение: Full time
Уебсайтwww.htwchur.ch/en.html

За университета

HTW Chur е държавен университет за приложни науки, в който можете да продължите своето висше образование в Швейцария в сферата на хотелиерството и туризма. Той е създаден през 1963г. и разполага с отлична база. В университета се обучават около 1600 студенти в бакалавърски и магистърски програми в 6 факултета.

Местоположение

Университетът за приложни науки HTW Chur е разположен в алпийското градче Chur. Това е най-старият град в Швейцария с население от 36 000 души, многобройни кафенета, ресторанти и магазини. Близкото разстояние до световноизвестните ски курорти St.Moritz, Davos, Arosa, Flims/Laax, Lenzerheide го правят привлекателна дестинация за обучение и развлечение.

Програми на английски език

BSc Tourism

Бакалавърската програма по туризъм в HTW Chur, е първата международна програма в държавен швейцарски университет, която подготвя професионалисти на ръководни позиции и с лидерски умения в сферата на туризма и свързаните с него дейности.

MSc Business Administration, majoring in Tourism and Change

Магистърската степен по бизнес администрация с профил Туризъм предлага по-нататъчно задълбочаване на познанията в областта на мениджмънта, теорията и практиката на международния бизнес и по-конкретно в туризма. Студентите придобиват специализирани умения като аналитично и критично мислене и динамични 360-градусови лидерски умения, за определяне и постигане на творчески решения. Това се осъществява чрез холистичен образователен подход, силна практическа ориентация, интернационална учебна среда и швейцарски ценности, като прецизност и задълбоченост.

Изисквания за прием

Бакалавър „Туризъм“ на английски – диплома за завършено средно образование, изпълняваща условията за прием в университет в сраната, където е завършено образованието; документ, сертифициращ знания по счетоводство (академична справка или сертификат); ниво на владеене на английски език (С1/ TOEFL 81/ IELTS 6.5); 12 месеца професионален опит в сферата на бизнеса или туризма.

Магистър “Business Administration – Tourism” – диплома за завършен бакалавър в сходна специалност, академична справка, мотивационно писмо, препоръка от преподавател, сертификат за владеене на английски (C1, TOEFL 81, IELTS 6.5, Cambridge Advanced C). С кандидатите ще бъде проведено интервю.

Тaкси

BSc Tourism – административна такса CHF 300, такса за обучение за един семестър CHF 1,550  (продължителност на обучението – 3 години или 6 семестъра)

MSc Business Administration with major Tourism and Change – административна такса CHF 300, такса обучение за един семестър CHF 1460 (продължителност на обучението 1.5 години или 3 семестъра)

Настаняванe

Университетът разполага със свои общежития и помага на студентите при намирането на подходящо настаняване в частни квартири.

Стипендии

Университетът отпуска стипендии.

Свържете се с нас за повече информация.

Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование, висше образование в Италия