Изберете страница

Hotel Institute Montreux

Местоположение: Mоntreux, Switzerland

Образователни програми: Бакалавърски, магистърски и следдипломни програми

Език на преподаване: Английски

За университета

Hotel Institute Montreux (HIM) има отлична репутация в световен мащаб за предоставяне на O на образователни програми на изключително високо ниво, които комбинират швейцарските академични традиции с американския управленски опит. Колежът е профилиран в хотелския мениджмънт  и бизнеса, със спецализации по маркетинг, финанси, човешки ресурси и управление на луксозни стоки. Те се провеждат с подкрепата на водещи компании, с гаранция за съответствие между програмата и реалния бизнес свят. Workshop сесии и лекции от професионалисти дават на студентите допълнителни знания и опит от първа ръка.

Hotel Institute Montreux е част от Swiss Education Group (SEG) и има акредитации от множество реномирани образователни институции като Northwood University, Swiss Hotel School Association, EduQua и други.

Hotel Institute Montreux (HIM) се намира в сърцето на оживения град Монтрьо. Наричат Монтрьо “бижуто на Швейцарската ривиера”. Разположен между Женевското езеро и швейцарските Алпи, всяка година градът привлича хиляди туристи от цял свят.

Програми

Такси

Тригодишна бакалавърска програма: CHF 43,780 –  56,940 на година

1-годишна магистърска програма: CHF 42 200

MBA програма: CHF 39 900

За повече информация относно HIM, кандидатстване и обучение в Швейцария, свържете се с нас >>

Висше образование, висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина