Glion Institute of Higher Education

Местоположение: Glion, Bulle (Switzerland), London (UK)

Образователни програми: Бакалавърски и магистърски програми

Език на преподаване: Английски

Описание

Университетът

Glion Institute of Higher Education е създаден през 1962 година. От тогава насам той получава все по-голямо признание като едно от най-добрите висши учебни заведения в света в тази сфера. Университетът се стреми активно да помага на възпитаниците си да получат опит в работата с различни култури. В кампусите си в Швейцария, Великобритания и Китай се пресъздава мултинационалната среда, в която студентите ще се развиват и като професионалисти.

Не случайно възпитаниците на Glion са най-търсените на пазара на труда, а 98% от студентите имат поне едно предложение за работа още в деня на завършването. Работодателите класират университета на първо място по качество на подготовка на своите кадри (QS Rankings 2018).

Практически насоченото обучение в Glion и обмените с някои от водещите световни организации дават възможност за професионални стажове. Всеки студент получава средно по 3,2 предложения за стаж. Докато сте в Glion, ще посещавате водещи брандове и ще се срещате с експерти в индустрията, за да усетите пазара. Така ще бъдете сигурни, че ще завършите с уменията и знанията, които ще ви бъдат необходими, за да бъдете лидер в една непрекъснато развиваща се индустрия. В допълнение към това, завършвайки Glion, вие ставате част от мрежа с над 14 000 възпитаници, която се простира по целия цвят.

Кампусите

Glion

Разположено високо над красивото Женевското езеро, кампусът в Glion продължава да се развива, за да бъде в крак с тенденциите в индустрията и да се обучавате за мениджмънт на луксозни услуги в подходящи условия.

Bulle

Средновековено сърце в процъфтяващ град – кампусът в Bulle се откроява с впечатляваща сграда. Заобикалящата го природа го прави идеален за активности на открито – каране на ски, планинско колоездене и др.

London

Учете в една от най-процъфтяващите хотелски дестинации. London изобилства от водещи хотели, барове и луксозни брандове, както и водещи организации в сферите на банките и финансите. Локализирана в базата на University of Roehampton, нашата реновирана сграда предлага модерна университетска обстановка.

Програми

Bachelor’s in International Hospitality Business

Бакалавърска програма по международен хотелски мениджмънт с интегрирана една пълна година стажове. Можете да я изучавате както в Швейцария, така и в кампуса на Glion в Лондон.

MSc in International Hospitality Business

Независимо дали току-що сте завършили или искате да направите промяна в сферата на работата си, тази магистърска програма ще ви подготви за летящ старт в кариерата. Ще добиете опит и „от първа ръка“ чрез посещения на международни компании, работа в екип с много различни култури и обучение в Швейцария и Лондон.

Dual MBA-MSc in International Hospitality Business

Двойната програма ще ви даде най-доброто от два свята, за да отговори на изискванията на индустрията и да завършите с целия набор от умения, необходими за успех. Тя има три акредитации от две водещи институции – Glion и Grenoble Ecole de Management.