Изберете страница

Glion Institute of Higher Education

Местоположение: Glion, Bulle (Switzerland), London (UK)

Образователни програми: Бакалавърски и магистърски програми

Език на преподаване: Английски

Университетът

Glion Institute of Higher Education е създаден през 1962 година. Много малко време е необходимо, за да се превърне в едно от най-добрите висши учебни заведения в световен мащаб. Днес университетът заема водещи позиции в класациите за висше образование в Швейцария, но и в световен мащаб.

Неслучайно възпитаниците на Glion са най-търсените на пазара на труда, а 98% от студентите имат поне едно предложение за работа още в деня на завършването. Работодателите класират университета  в топ 3 глобални образователни институции за подготовка по хотелиерство и туризъм (QS Rankings 2020).

Обучението в Glion е изключително практически насочено. В рамките на своето обучение студентите получават възможности за професионални стажове във водещи световни организации. Всеки студент получава средно по 3,2 предложения за стаж. Срещите с различни експерти и посещенията в световноизвестни вериги от туристическата индустрия, позволява на студентите да се запознаят с пазара и неговите очаквания. Завършвайки обучението си в Glion, те получават не само знанията и уменията, необходими за успешна кариера в тази динамична индустрия, но и достъп до мрежа от над 14 000 възпитаници в целия свят.

Кампусите

Glion

Разположен високо над Монтрьо̀ у красивото Женевското езеро, кампусът в Glion продължава да се развива, за да бъде в крак с тенденциите в индустрията, както и за да осигури подходящи условия за обучение на студентите, избрали да преследват кариера в областта на луксозните услуги.

Bulle

Средновековно сърце в процъфтяващ град – кампусът в Bulle се откроява с впечатляваща сграда. Заобикалящата го природа го прави идеален за активности на открито – каране на ски, планинско колоездене и др.

London

Учете в една от най-процъфтяващите хотелски дестинации. London изобилства от известни хотелски вериги, барове и луксозни брандове, както и водещи организации в сферите на банките и финансите. Кампусът на Glion в Лондон се помещава в базата на University of Roehampton и предлага модерна университетска обстановка.

Програми

Бакалавърски програми

Магистърски програми 

Независимо дали току-що сте завършили или искате да направите промяна в сферата на работата си, магистърските програми на Glion ще ви подготвят за летящ старт в кариерата. Ще добиете опит „от първа ръка“ чрез посещения на международни компании и работа в екип с много различни култури.

Такси за обучение

Свържете се с агенция Скай Лайнс за повече информация.

Категории

Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия, education in London