Изберете страница

Cesar Ritz Colleges Switzerland

Местоположение: Le Bouveret, Brig, Switzerland

Програми: Бакалавърски и магистърски програми

Език на преподаване: Английски

Swiss Education Group

Cezar Ritz Colleges е част от Swiss Education Group – най-голямата група частни колежи в Швейцария, предлагащи голямо разнообразие от програми и специализации в сферата на туризма, хотелиерството и бизнеса. Групата включва Hotel Institute Montreux (HIM), Swiss Hotel Management School (SHMS), Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy, които попадат в ТОП 10 на най-добрите учебни заведения по хотелиерство в света!

Swiss Education Group разполага с огромна мрежа от възпитаниците по цял свят. Платформата Global Alumni Network е мощен инструмент за бивши и настоящи студенти, които се стремят да разширят своята мрежа от контакти и да се развиват професионално в Hospitality индустрията.

Това, което има най-голямо значение за образователната група, е успехът на студентите след тяхното завършване:

  • 97% от студентите завършват своето образование с поне една оферта за работа;
  • 90% от студентите заемат мениджърски позиции или имат свои собствен бизнес до 5 години след завършване;
  • 70% от студентите работят в сферата на туризма, хотелиерството или кулинарията;
  • 30% от студентите работят в сферата на консултантските услуги, финансите, образованието или здравеопазването;

Cesar Ritz Colleges

Програмите, предлагани от Cesar Ritz Colleges, са базирани на философията на Cesar Ritz – основателят на известния Ritz-Paris Hotel и всепризнат лидер сред луксозните хотели в света. Принципите на Cesar Ritz и до днес се прилагат от най-добрите хотелиери в световен мащаб. Ето защо много бъдещи професионалисти в сферата на хотелския мениджмънт, които продължават своето образование в Швейцария, избират Cesar Ritz Colleges.

Cesar Ritz Colleges разполага с две учебни бази в изтънчен стил, разположени в Льо Буваре и в Бриг. Базата в Льо Буваре е разположена във френскоговорящата част, в летен курорт на брега на Женевското езеро. Кампусът притежава сертификат за устойчивост Green Globe Standard, отразяващ стремежа към развитието на устойчиви бизнес модели и ясната позиция за това какъв отпечатък индустрията оставя върху околната среда.

Базата в Бриг се намира близо до връх Матерхорн, в подножието на известните ски курорти Зермат и Саас-Фе и само на 2 часа с влак от Милано и Цюрих. Колежът е специализиран в обучението по хотелски мениджмънт и туризъм.

В Cesar Ritz Colleges Switzerland студентите биват насърчавани да мислят креативно и иновативно, за да открият своя предприемачески дух. За целта се организират инициативи като Innovation Week – цялостен проект, фокусиран върху иновациите и предприемачеството, като част от модула „Иновации: От творчество към предприемачество“. На финала на образованието си, студентите участват в състезание по предприемачество, което им дава възможността да заминат за САЩ и да се състезават с други студенти.

Според световната класация QS World University Rankings 2022 Cesar Ritz Colleges се класира на 6-то място сред най-добрите образователни институции за обучение хотелиерство в света.

Прогрaми

Бакалавърскa програмa

Магистърска програма

Настаняване

Настаняването се осъществява в кампуса на Cezar Ritz Colleges и е задължително, неразривна част от обучението и живота на студентите.

Такси

42 000 – 64 000 франка/ година – включват обучение, настаняване, изхранване, медицинска застраховка, учебни ресурси и материали, iPad и др.

Стипендии

Да, до 30% от таксата за обучение.

***

За повече информация относно условията за кандидатстване в CRCS и възможностите за обучение в Швейцария, свържете се с нас >>

Категории

Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London, висше образование в Италия