Изберете страница

Universidad Europea

Дестинация: Мадрид, Валенсия, Канарски о-ви, Испания
Език: Английски, Испански
Учебни дисциплини: Биотехнология, Инженерство, Бизнес, Международни отношения, Езици, Право, Туризъм
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://madrid.universidadeuropea.es/

За университета

Universidad Europea е най-големия частен университет в Испания с 5 кампуса и над 40 000 студенти годишно. Те се обучават в широк спектър програми на английски и испански език в Мадрид, Валенсия и на Канарските острови. Част от Univesidad Europea е и Real Madrid Graduate School – учебно заведение номер едно в Европа за обучение във всичко, свързано със спорт – от спортно право и мениджмънт до хранене и физиотерапия.

Местоположение

Университетът разполага с 2 кампуса в Мадрид, 1 във Валенсия и 2 на о-в Тенерифе (Канарски острови).

Universidad Europeadе Madrid включва кампусите Villaviciosa de Odón Campus и La Moraleja Campus, както и University Health Clinics, където студентите имат възможността да се обучават, използвайки всички удобства и услуги за практическа работа: напълно оборудвани лаборатории, удобни студентски общежития, спортни клубове, езикови центрове, библиотеки и др.

The Real Madrid Graduate School – Universidad Europea, е новаторско училище за следдипломна квалификация. В сърцето му е методологията в сферите на мениджмънт, спорт и здраве, която Реал Мадрид разработва и развива за целите на вътрешното управление на клуба по различни направления – финанси, доставки, човешки ресурси, маркетинг, правни услуги, комуникации и здравни услуги. Висши служители от всеки отдел в клуба са част от обучаващия персонал във всяка от магистърските програми и работят със студентите върху казуси от ежедневната им работа в спортната индустрия.

Universidad Europea de Valencia разполага с модерни условия за академичното и професионално развитие на студентите.

Universidad Europea dе Canarias съчетава традициите и модерния начин на живот. Разположен в град La Orotava (Tenerife), университетът се помещава в историческа сграда, реновирана и адаптирана с иновативни удобства и съоръжения.

Universidad Europea е първият университет в света, който е получил престижния сертификат Qualicert. Той е и първият частен образователен център и най-добрият в Испания, където можете да изучавате физиотерапия, според ранкинг за 2022 година на вестник „Ел Мундо“. Заради високото търсене на специалността, тя се предлага на английски, испански и френски във всички кампуси на университета.

Universidad Europea е и единственият в Испания, който разполага с голяма симулативна болница, оборудвана според последните технологии.

Програми

Бакалавърски програми на английски език:

Магистърски програми на английски език:

Бакалавърски и магистърски програми на испански език в областите:

 • Architecture
 • Experimental Sciences
 • Sports
 • Design, Gaming and Multimedia
 • Education
 • Law
 • Business and Technology
 • Engineering
 • Communication and Marketing
 • Languages and Translation
 • Medicine and Health
 • International Relations
 • Tourism

Повече информация за бакалавърските програми може да намерите тук.

Допълнителна информация за магистърските програми може да намерите тук.

Такси

Бакалавърски програми: EUR 7 980 – EUR 20 260

Магистърски програми: EUR 9 140 – EUR 27 500

Отпускат се стипендии за отлични академични резултати, в зависимост от доходите на студента, както и отстъпки според броя на записаните програми. За повече информация, свържете се с нас.

90% от студентите започват работа в рамките на първата година след дипломирането си.

Категории

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование