Изберете страница

Les Roches Marbella International School of Hotel Management

Дестинация: Марбея, Испания

Език: Английски

Учебни дисциплини: Хотелиерство, Мениджмънт

Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми, семестриални програми, летни курсове

Вид обучение: Full time

Уебсайт: http://www.lesroches.es

За университета:

Les Roches International School of Hotel Management е международна институция, основана през 1995 г с цел обучение и подготовка на кадри за международната хотелиерска и ресторантьорска индустрия. Тя разполага с кампуси в цял свят – Блуш (Швейцария), Коста дел Сол (Испания), Жин Жианг, Шанхай, (Китай). Международното висше училище по хотелиерство и туризъм предлага академична среда, в която се обучават студенти от над 90 националности.

Les Roches в Испания e официален университетски клон на Les Roches Швейцария и се намира в един от най-привлекателните  курорти на Средиземно море – Марбея, разположен в района Андалусия. Учебното заведение предлага бакалавърски програми и следдипломни квалификации на английски език в сферата на хотелския мениджмънт и туризма. Колежът е част от Световната организация по туризъм към ООН (UNWTO), а курсовете по  International Hotel Management са акредитирани на университетско ниво от New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

Ранкинг

Според QS World University 2021 Les Roches Global Hospitality Education се нарежда на 3-то място сред институциите с най-висока репутация сред работодателите в областта на хотелиерството и туризма.

Тези резултати са показателни за стремежа на  Les Roches да подготви студентите за дългосрочна заетост в световната хотелиерска индустрия. Чрез иновативни програми, които комбинират успешни бизнес практики и учене през целия живот, Les Roches Marbella помага на студентите да придобият необходимите знания и умения, за да се адаптират към бързо променящата се работна среда.

Програми

Колежът предлага бакалавърски програми на английски език с продължителност 3.5 години, които освен солидна академична подготовка осигуряват на студентите и възможност за професионален стаж (4-6 месеца). Реалният опит в бизнеса е сериозно застъпен в учебния план. В зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики навсякъде по света и да упражнят в реални условия наученото по време на теоретичните и практически упражнения в колежа. Партньори на Les Roches в програмите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, The Ritz-Carlton и др. Предлагат се и следдипломни квалификации с продължителност на обучението една година.

Бакалавърски програми

Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management с възможност за специализация:

  • Hospitality Entrepreneurship
  • Digital Marketing Strategies
  • Resort Development and Management

Следдипломни квалификации

Изисквания за прием

За бакалавърски програми

  • Диплома за завършено средно образование
  • Академична справка
  • Сертификат за владеене на английски език: TOEFL, FCE, IELTS.

За магистърски специализации

  • Навършени 21 години
  • Диплома за бакалавърска степен (препоръчително в някоя от следните сфери: туризъм, бизнес администрация или икономика) или най-малко 3 години релевантен опит на позиция, свързана с хотелиерството)
  • Сертификат за владеене на английски език: TOEFL, FCE, IELTS.

Годишни такси

Бакалавърски програми – EUR 26 465 на семестър (включва такса за обучение и настаняване на пълен пансион)

Магистърски специализации и executive програми – EUR 19 075 – 26 795 на семестър

Настаняване:

Студентите в бакалавърски програми биват настанени в общежитие към кампуса на учебното заведение. Таксата е задължителна, включва изхранване на пълен пансион и е в размер на EUR 6 730.

Студентите, записали магистърски специализации, не са задължени да живеят в кампуса на учебното заведение. Получават съдействие за настаняване в квартира, но могат да организират настаняването си и сами.

Стипендии

Да, за отделни програми; 

За повече информация и съдействие при кандидатстване, свържете се с нас.

Категории

Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия