Hotel School Sant Pol de Mar

0.00

Дестинация: Барселона, Испания
Език: английски и испански
Видове курсове: Бакалавърски програми, едногодишни програми, летни курсове
Уебсайт: http://santpol.edu.es/en/

 

Описание

За университета:

Sant Pol de Mar е частен университетски колеж по хотелиерство и кулинарни изкуства, създаден през 1966 г. Това е първото учебно заведение по хотелски мениджмънт, което разполага със собствен тренировъчен хотел и ресторант, отворени за външни клиенти. Sant Pol de Mar е и основател на Hotel Schools of Distinction – глобална мрежа от едни от най-престижните университети и водещи компании в сферата на хотелиерството, които споделят знания и опит, за да създадат най-качествените кадри.

Училището е разделено на 4 департамента – Room division, Restaurant, Kitchen и Administration, всеки от които е адаптиран както за академично, така и за практическо обучение. Студентите активно придобиват и развиват когнитивни, процедурни и поведенчески умения при взаимодейтвие с реални клиенти още от първия си ден в Sant Pol de Mar. Организират се професионални посещения на хотелски вериги и курорти, както и на винарни и различни изложения.

Студентите в бакалавърската програма на Sant Pol de Mar трябва да направят четири летни стажа по време на обучението си. Университетът се грижи всеки студент да намери стаж, който отговаря на неговата специализация, знания и умения.

За да бъде партньор в кариерата на завършилите, университетският колеж Sant Pol de Mar организира Дни на личностното развитие, на които кани едни от най-големите хотелски вериги, за да се срещнат с бъдещите си служители и да им предложат работа след успешно проведен стаж.

Програми:

Бакалавърска програма на испански език:

Едногодишни специализации на английски език:

Едногодишна спациализация на испански език:

Летни програми на английски език и испански език

 

Такси:

Бакалавърски програми: EUR 14 650

Магистърски програми: EUR 14 650 – EUR 16 800

Тригодишна програма: EUR 8500

Летни курсове: EUR 2050 ( с включено настаняване и храна)

Стипендии:

Стипендии до 40%

Настаняване:

Университетски общежития;