Изберете страница

За EU Business School:

EU Business School е сред водещите учебни заведения в Европа с кампуси в Испания, Швейцария и Германия. Университетът предлага програми с бизнес насоченост в области като: маркетинг, финанси, бизнес администрация, международен бизнес, предприемачество и др.

Европейското бизнес училище от дълги години оглавява класациите на висшите учебни заведения в Европа:oнлайн MBA програмите са на първо място в престижната класация на CEO Magazine 6 години подред. Университетът е отличен с 4 от общо 5+ звезди за качество на обучението от QS Stars. MBA програмите за обучение попадат в ТОП 50 на Европа (QS European MBA Rankings 2021) и ТОП 150 на света (QS Global MBA Rankings 2021).

EU Business School може да се похвали с мултикултурна общност,тъй като има възпитаници и преподаватели от над 100 националности. Програмите за международен обмен са силно развити, благодарение на което всички завършили студенти се реализират във водещи компании по цял свят. Бизнес училището има партньорски отношения с Pace University в Ню Йорк, Fisher College в Бостън, University of California в Лос Анджелис и Stamford International University в Бангкок.

С достъпен стандарт на живот и безкрайни възможности за младите хора, Барселона е идеалното място за международно бизнес образование. Градът, приютяващ в себе си модерния мегаполис и  спокойствието на морето, бързо се превръща в любимо място на студентите, но и на стотиците предприемачи, стартиращи бизнес именно тук. EU Business School разполага с два кампуса в Барселона, разположени до вечно пулсиращия център на града.

Програми:

EU Business School  Барселона предлага следните програми на английски език:

EU Bachelor’s Degrees

Bachelor of Arts (Hons) Degrees

Master’s Programs

MBA програми със специализация в една от следните сфери:

Изисквания за прием

Всички кандидатури се разглеждат и оценяват индивидуално. Най-общо са необходими следните документи: академична справка, препоръки, есе и езиков сертификат.

  • За бакалавърски програми: ниво на владеене на английски език: TOEFL iBT 80, IELTS 6.0, CAE B2 with a minimum score of 169
  • За магистърски програми: ниво на владеене на английски език: TOEFL iBT 89; IELTS 6.5; CAE C1.

Учебни такси за 2022/2023 година:

Бакалавърски програми: EUR 6 750 на семестър (6 семестъра на година)

Магистърски програми: EUR 5 200 на семестър (3 семестъра на година)

МBA програми: EUR 7 300 на семестър (3 семестъра за цялата програма)

Стипендии:

Не се предлагат.

Настаняване:

Университетът работи с повече от 10 резиденции предлагащи удобство и комфорт на бъдещите студенти.

Други висши учебни заведения в Испания ще откриете на следния линк: Висше образование в Испания

Категории

Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия, Висше образование