Изберете страница

Zuyd University of Applied Sciences

Местоположение: Маастрихт, Нидерландия

Образователни програми: Бакалавърски, магистърски и кратки програми

Език на преподаване: Английски

За университета

Zuyd University of Applied Sciences е нидерландски университет, който съчетава приятелска учебна среда в малки групи с всички ползи на една голяма учебна институция. Можете да изберете между широк набор от програми, които да изучавате в модерни сгради. Въпреки че е един от най-големите университети за приложни науки в страната, съораженията му са по-скоро малки, а студенти и преподаватели създават топла, семейна атмосфера. Лекциите са интерактивни и са организирани по начин, който ви дава възможността да развиете своите професионални умения и креативност. Проектно ориентираните преподавателски методи позволяват да се работи в група от по максимум 15 студенти, всеки от които участва активно в групови дискусии и развива умения за решаване на проблеми.

Маастрихт е един от най-красивите градове в Нидерландия и предлага богат културен живот, разнообразни магазини и бутици, множество барове и ресторанти. Студентите в него са близо 20% от цялото население на града, обявен за един от най-безопасните в Нидерландия. За разлика от други градове в страната, в Маастрихт лесно можете да си намерите квартира. Въпреки това ви съветваме да не отлагате търсенето за последния момент. Ако ще учите бакалавърска или магистръска програма в Маастрихт, можете да потърсите настаняване на www.maastrichthousing.com.  Ако сте решили да се обучавате в една от краткосрочните програми, можете да се обърнете за настаняване и към университета.

Програми

Бакалавърски програми:

Магистърски програми:

Учебни такси 2022/ 2023

Бакалавърски програми: EUR 2 209

Магистърски програми: EUR 2 209 – 10 800

Стипендии

Иновативният нидерландски университет предлага стипендии за определени програми.

Настаняване

Не разполага с общежития.

Ако искате да научите повече подробности за университета или други висши учебни заведения в Нидерландия, свържете се с нас >>

Категории

Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия