Изберете страница

NHL Stenden University of Applied Sciences

Дестинация: Leeuwarden, Нидерландия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Хотелиерство, Офис-администрация, Търговия, Туризъм
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: https://stenden.com/en/home//

Дисциплини / Специалности

, , ,

Видове курсове

,

Вид обучение

Език

Готови ли сте за международна кариера?

Stenden University е един от водещите университети в Европа в областта на хотелиерството, туризма и мениджмънта в сферата на услугите. Със своите 11 000 студенти, 25% от които чуждестранни (от над 90 различни страни), университетът има мисията да подготви младите специалисти за лидерски позиции в глобалния и постоянно променящ се пазар. Наред с основния кампус, разположен в Нидерландия, Stenden има бази и в Африка, Средния Изток и Азия. Ще учите в младежка, динамична и интернационална институция с модерни съоръжения и завладяваща учебна среда.

Бакалавърски и магистърски програми

Stenden University предлага международни бакалавърски програми по хотелиерство, офис-администрация, търговия, туризъм и бизнес мениджмънт, медиен и развлекателен мениджмънт. Магистърските програми са в области като хотелиерство, търговия, отдих, развлечение и туризъм, мениджмънт в сферата на услугите.

Баланс между теория и специализирана практика

Базата на университета предлага голямо разнообразие от съоръжения за преподаване и практика. Обучението се основава на принципите на проблемно-базираното учене. Студентите развиват способностите си за индивидуално разрешаване на проблеми в компании, които са собственост на Stenden University, като 4-ри звездният хотел Wyswert, Център за планиране на срещи и 3 ресторанта. Наред с това университетът разполага с параклис, отлично оборудвани и модерни компютърни лаборатории и библиотека. Stenden осигурява на своите студенти учебни консултации, индивидуална помощ и инструкции по време на цялото обучение. Студентите в бакалавърските програми имат възможност да изкарат стаж в индустрията и семестър в чужбина в повече от 45 страни.

Grand Tour

Максимална възможност за натрупване на международен опит по време на обучението дава програмата ‘Grand Tour®’. В допълнение на обучението си в кампуса в Leeuwarden, студентите могат също да изкарат част от програмата си в другите бази на Stenden University в Банкок (Тайланд), Порт Алфред (Южна Африка), Доха (Катар) и Ченгу (Китай).

Бакалавърски програми:

Магистърски програми:

Такси за 2022/2023

Бакалавърски програми: EUR  2 209
Бакалавърски програми първа година: EUR 1 105
Магистърски програми: EUR 2 209 – EUR 11 995

Начални дати

Всяка година през септември и февруари

Местоположение

Най-близки градове: Leeuwarden; Groningen (60 км – 35/50 мин. с влак)

Най-близко международно летище: Schiphol Airport (Amsterdam)

Най-близки железопътни гари: Leeuwarden

Вижте и останалите ни партньорски университети в секция Висше образование тук >>

Ако имате нужда от повече информация, свържете се с нас. Съдействието ни е безплатно.

Категории

Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия, education in London