Изберете страница

SAXION University of Applied Sciences

Дестинация: Апелдорн, Девентер и Еншеде, Нидерландия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Мениджмънт, Инженерни науки
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми , кратки и подготвителни курсове
Вид обучение: Full time
Уебсайт: http://www.saxion.edu/

За университета

Saxion University of Applied Sciences разполага с три кампуса в източната част на Нидерландия в живописните градове Apeldoorn, Deventer и Enschede, които се намират на не повече от 65 км един от друг и са свързани с удобен и бърз железопътен транспорт. Общият брой студенти е около 27 000, като 3 500 от тях са международни. Университетът, един от предпочитаните за образование в Нидерландия, предлага 22 бакалавърски и магистърски програми на английски език в сферата на бизнес науките, технологиите, туризма и здравеопазването. Всеизвестен факт е, че бакалавърска или магистърска степен, придобита в Нидерландия, се ползва със световно признание и дава възможност на завършилите студенти да се реализират професионално както в родните си страни, така и в много други държави. Saxion University се радва на стабилни връзки с редица партниращи институции в Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка, с които има вече реализирани редица значими образователни проекти.

Интернационални програми

В Saxion University учат студенти от различни националности като Германия, Норвегия, Унгария, Япония, Китай, Русия, Естония, Индонезия, Индия, Тайван, Бразилия, Руанда, Турция и др. Програмите са специално разработени, за да намират приложение в международен план, като отчитат европейските и световни перспективи. Обучението е фокусирано върху най-добрите практики и умения, които могат да се прилагат в реални работни ситуации, подготвяйки по този начин студентите за незабавна реализация в избраната от тях професия. Saxion International Office подпомага студентите от момента на кандидатстването им за даден курс до дипломирането им, като предлага съдействие по отношение на визи, настаняване, студентски съоръжения и различни аспекти от живота в Нидерландия.

Saxion University предлага гъвкави варианти за прием в техните бакалавърски и магистърски програми:

  • Подготвителни курсове за прием в:

– първа година от бакалавърска програма
– последна година от бакалавърска програма
– магистърски програми

  • Директен прием в първата година от 4-годишните им бакалавърски програми
  • Директен прием в следваща година от 4-годишните им бакалавърски програми, както и последващ прием в последната година от бакалавърските програми
  • Прием в магистърска програма

 

Бакалавърски програми

Подготвителни курсове

Магистърски програми

Годишна такса 2022/2023

Бакалавърски програми: EUR 2 209

Магистърски програми: EUR 2 209 – EUR 12 850

За повече информация за университета и процеса по кандидатстване, свържете се с нас >>

Категории

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London