Radboud University

0.00

Дестинация: Наймиген, Холандия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Хуманитарни науки, Социални науки, Менижмънт, Медицина, Природни науки, Право
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: http://www.ru.nl/education

 

Дисциплини / Специалности

, , , , , , ,

Описание

Местоположение

Radboud University е основан през 1923 г. и е разположен в най-стария град в Холандия – Неймехен. RADBOUD е една от водещите академични институции в страната, където образованието и научните изследвания са на най-високо ниво.

За университета

Университетът има седем факултета и в него се обучават над 20 000 студенти. Силата на Radboud е в индивидуалния подход и обучението е насочено към студенти, активно участващи в академичната общност.

Освен, че предлага стимулираща среда на обучение, RADBOUD UNIVERSITY сериозно е инвестирал в модернизирането и осъвременяването на своите съоръжения и инфраструктура. Мнозина считат, че базата му е една от най-зелените и красиви в Холандия.

Според най-новата класация на Keuzegids Universiteiten за 2019 г., Radboud University отново е признат като най-добрия традиционен университет в Холандия!

Keuzegids Masters 2018 класира 9 от магистърските програми в Radboud на челна позиция като най-предпочитани сред студентите в Холандия.

Институцията е най-големият реципиент на европейски субсидии за научни изследвания в Холандия и се гордее с факта, че четирима от министър-председателите на страната са бивши възпитаници на учебното заведение. Сред преподавателския колектив е професор Андрей Гейм, който през 2010 год. става лауреат на Нобеловата награда за физика за откриването на графена.

На студентите от България RADBOUD UNIVERSITY предлага общо 14 бакалавърски програми в различни области, както и над 30 международни магистърски програми на английски език в седем основни сфери – бизнес, право, медицина, точни науки, социални науки, култура, комуникации и теология. Всички специалности са международно акредитирани и се признават в целия свят, което дава възможност на възпитаниците на университета да се реализират във всяка страна по света. През м. септември 2018 г. стартираха 4 нови бакалавърски програми на английски език: Biology, Computing Science, English Language and Culture / American Studies и Educational Sciences of Primary Education.

Бакалавърски програми

Магистърски програми

Такса 2020/ 2021 учебна година

  • EUR 2 143

Ако имате нужда от повече информация за университета, системата за висше образование в Холандия или процеса по кандидатстване, свържете се с нас – съдействието ни е безплатно.

Допълнителна информация

Дисциплини / Специалности

, , , , , , ,

Product Video