NHTV Breda University of Applied Sciences

0.00

Местоположение: Бреда, Нидерландия

Учебни дисциплини: Туризъм, хотелиерство, медии, мениджмънт, логистика, управление на недвижими имоти

Образователни програми: Бакалавърски и магистърски програми

Език на преподаване: Английски

Уебсайт: https://www.nhtv.nl/ENG/

 

Описание

За университета

NHTV Breda University of Applied Sciences е нидерландски университет за приложни науки. В предлаганите от него програми се обучават 7 000 студенти от над 100 страни. Образователната институция е основана през 1966 г. и е един от водещите университети в Нидерландия за програми в областта на туризма и хотелиерството както на ниво бакалавър, така и на ниво магистър.

Обучението за хотелиерски програми се провежда в кампуса на NHTV Sibelicious, който е учебен хотел. Това позволява на студентите да придобият практически опит. Те работят в различни части на „обучителния“ хотел – кетъринг, обслужване, магазин, ресторант, кафе и трупат ценен професионален опит. През втората година на обучение студените придобиват ценен мениджърски опит, като ръководят първокурсниците, които поемат по същия професионален път в различните отдели в учебния хотел. Така следването съчетава теорията и практиката. Студентите в програмата Game Architecture and Design  се обучават в напълно оборудваното студио на университета Game Lab, където работят по реални проекти за създаване на компютърни игри.

Програми

Бакалавърски програми:

Магистърски програми:

Такси 2021/22

Студентите, граждани на ЕС, който искат да продължат образованието си в университети в Нидерландия, плащат фиксирана от държавата годишна такса за обучение. За бакалавърски и магистърски програми за учебната 2021/2022 година, таксата е EUR 2 168.

Ако искате повече информация за NHTV Breda или друг университет в Нидерландия – традиционен или за приложни науки, ще се радваме да ви бъдем полезни. Нашите консултанти могат да ви дадат информация за процеса по кандидатстване и изискванията за прием. Вижте кои университети са наши партньори и като такива, за тях можем да ви съдействаме безплатно.