Изберете страница

HAN University of Applied Sciences

Учебно заведение: Han University
Местоположение: Арнем, Нидерландия
Образователни програми: Бакалавърски програми и магистърски програми

Уеб сайт: https://www.han.nl

 

За университета

HAN University of Applied Sciences е един от 5-те най-големи университета за приложни науки в Нидерландия. Той предлага висококачествено, професионално-ориентирано обучение на повече от 30 000 студенти, избрали да продължат своето висше образование в Нидерландия.

Университетът попада сред 10-те най-добри висши учебни заведения с професионална насоченост в Нидерландия. HAN е разположен в град Арнем, на час път от столицата Амстердам. Той предлага бакалавърски и магистърски програми по бизнес, логистика и мениджмънт.

По време на следването си, студентите имат възможност да прекарат определен период на обучение в друга държава. Подготовката включва интензивно изучаване на втори чужд език, който може да бъде нидерландски, испански, немски или френски.

За чуждестранните студенти има специални извънкласни занимания и разнообразна програма, включваща екскурзии и забавления през уикенда.

Чрез работата си в Student Management Association. студентите развиват своя бизнес дух, практически и организационни умения.

Програми

Бакалавърските програми са с продължителност от 4 години, а магистърските – от 1 -2 години.

Учебната година е 2 семестъра – септември-февруари, а стартът на избраната програма може да бъде както през септември, така и през февруари. Сроковете за кандидатстване са съответно 15 януари за февруарския прием, и 15 август – за септемврийския.

Бакалавърски програми: 

Магистърски програми:

Настаняване

Общежитията, осигурени от университета са на цена между €382 – €450. Сградите са до самите университети, което е значително предимство за студентите. Обикновено в цената на общежитието влизат разходи за ток и вода.

Условия за кандидатстване

Бакалавърски програми:

  • Възраст – минимум 18 години
  • Диплома за завършено средно образование
  • Toefl IBT 80 точки/IELTS 6.0 точки

Магистърски програми:

  • Възраст – над 22 години
  • Диплома за завършена бакалавърска степен
  • Toefl IBT 100 точки/IELTS 7.0 точки
  • Професионален опит минимум 1 година

Такси

Бакалавърски програми: EUR  2 209 (учебна година 2022/23)

Студенти първа година в бакалавърски програми: EUR 1 105

Магистърски програми: EUR 2 209 (учебна година 2022/23)

Ако сте избрали да продължите своето висше образование в Нидерландия, вижте и другите ни партньорски университети, за които съдействаме безплатно при кандидатстване >>

Категории

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London