Cattolica (Università Cattolica del Sacro Cuore)

0.00

Дестинация: Милано, Рим, Бреша, Пиаченца и Кремона, Италия
Език: Английски, Италиански
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Маркетинг, PR, Реклама, Медицина, Мениджмънт, Социални науки, Физика, математика и компютърни науки, Хуманитарни науки
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми, магистърски специализации, летни курсове и учебен семестър
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.ucscinternational.it

Език

,

Дисциплини / Специалности

, , , , , ,

Видове курсове

, ,

Вид обучение

Описание

За университета

Università Cattolica del Sacro Cuore е изключително реномиран университет в Италия и един от най-добрите в страната за обучение по икономика, бизнес и международни отношения. Той е и най-големият частен университет в Европа с 40 000 студенти, 2000 преподаватели и бази в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона. Елитната школа заема челната позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света. В топ 100, университетът е класиран в категориите -> Law и Modern Languages, в топ 150 -> Medicine, Linguistics, Economics & Econometrics, в топ 200 -> Agriculture and forestry, Communication and Media Study, Accounting & Finance, Philosophy, в топ 250-> Psychology, Business and Management Studies.

Сред именитите възпитаници на Università Cattolica del Sacro Cuore са бившият председател на Европейската Комисия Романо Проди, бившият главен  изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико Матей. През годините университетът е възпитал и трима премиери на Италия (Чириако Де Мита, Аминторе Фанфани, Романо Проди), осем министри, четирима парламентарни председатели, както и бившия президент на Ватиканската банка – Анджело Калоя.

Universita Cattolica del Sacro Cuore е елитен университет в Италия, които предлага бакалавърски и магистърски програми и едногодишни специализации на английски и италиански език. Изследователската дейност в университета се осъществява в 22 департамента, 54 института и 70 изследователски центъра. Научните проучвания са върху теми от важно значение за благосъстоянието на обществото: новости в икономиката, биоетиката, опазването на околната среда, промени в съдебната среда, еволюция на политическите системи, новости в областта на медицината и технологични приложения във физиката и математиката.

Програми

Бакалавърски програми на английски език:

Пълният списък с бакалавърски програми на италиански език можете да откриете на следния линк.

Магистърски програми на английски език:

2-годишни магистърски програми на английски език:

2-годишни магистърски програми на италиански език можете да разгледате тук.

Едногодишни специализации на английски език:

Пълен списък с едногодишни специализации на италиански език можете да разгледате тук.

Летни програми  на английски език можете да разгледате тук.

Такси за обучение

Бакалавърски програми – от EUR 3 500 до EUR 8 900

(Изключение прави единствено MD Medicine and Surgery, за която таксата е между EUR 7 000 и EUR 16 000)

Магистърски програми – от EUR 3 600 до EUR 9 000

Магистърски специализации – от EUR 7 500 до EUR 14 000 за специализации на английски език и от EUR 3 500 до EUR 10 000 за специализации на италиански език.

Стипендии

Университетът отпуска стипендии за някои от едногодишните си специализации, като определящият критерий за отпускане на стипендия е академичният успех.

Ако искате да получите повече информация за Università Cattolica del Sacro Cuore или друг университет в Италия и процеса по кандидатстване на Апенините, свържете се с нас >>

Агенция за образование в чужбина “Скайлайнс” си партнира с много държавни и частни университети в Италия, сред които е и Università Cattolica del Sacro Cuore. Съдействието ни за партньорските ни университети е безплатно. Вижте кои са те тук >>

Допълнителна информация

Език

,

Дисциплини / Специалности

, , , , , ,

Видове курсове

, ,

Вид обучение

Product Video