Изберете страница

POLI.DESIGN

Местоположение: Милано, Италия

Език на преподаване: Английски, Италиански

Програми: Едногодишни магистърски специализации

Сциалности: Автомобилен и транспортен дизайн, индустриален мениджмънт и производство, индустриално инженерство и дизайн, интериорен дизайн, маркетинг, реклама и PR, сценография, театрален и изложбен дизайн

Уебсайт: http://www.polidesign.net

 

За института

Poli Design е консорциум на световно признатият Politecnico di Milano – университет, специализиран в областта на дизайна. Poli Design играе ролята на посредник между училища, колежи и университети за висше образование в Италия, фирми и професионални организации, институции и органи. Института разработва програми за обучение на млади специалисти и професионалисти, както и програми за обучение на фирми, за въвеждане на иновации.

Poli Design залага на интернационализацията, като създава образователни и браншови партньорства и е тясно специализиран в проектантските дисциплини и свързаните с тях професии. Това е гъвкава структура, която се основава на дълбоките резерви на вътрешните умения в Politecnico di Milano.

Института използва съвременни методи за преподаване и научни изследвания, което го прави предпочитана институция за висше образование в Италия. Той консолидира професионалните умения, необходими за адаптиране към новите социални изисквания и присъства в света на производството и в обществото.

Местоположение

Poli Design се намира в икономическата столица на Италия, Милано, разположена в Ломбардия  с дългогодишна история водеща началото си от 600 год. пр. н.е. Това е град, в който бизнесът и културата вървят ръка за ръка. Тук се намира прочутия оперен театър „Ла Скала” и има невероятни търговски улици с низ от луксозни бутици на известни италиански дизайнери. Оживеният и космополитен Милано днес предлага на своите посетители невероятни исторически забележителности, готически катедрали и ненадминати музеи и галерии, съхранили духа на италианското творчество през вековете.

Програми

Едногодишни специализации на английски и италиански език:

Такси

Таксите варират между EUR 6 950 и EUR 19 500 в зависимост от избраната магистърска програма.

Изисквания за прием

За всяка програма има специфични изисквания. За да научите повече, моля, свържете се с нас.

Стипендии

Има частични стипендии за някои от специализациите. За подробна информация, моля, свържете се с нас.

 

Разгледайте и другите ни партньорски училища, колежи, академии, университети и езикови центрове в Италия в специализираните ни секции:

> Висше образование в Италия

> Средно образование в Италия

> Езикови курсове в Италия

 

Категории

Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия