Изберете страница

Nuova Accademia di Belle Arti (NABA)

Дестинация: Милано, Рим
Език: Английски, Италиански
Учебни дисциплини: Изкуство, мода, дизайн, визуaлни комуникации
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми, едногодишни специализации, летни курсове
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.naba.it

Език

,

Дисциплини / Специалности

Видове курсове

,

Вид обучение

За академията

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) е частна академия за мода, дизайн и визуални комуникации в Италия. Учебното заведение е част от Galileo Global Education – международна мрежа от партниращи си университети и академии, предлагащи първокласно обучение в арт и дизайн направлението.

Основана през 1980 година в Милано, днес NABA е най-голямата частна академия в Италия, предлагаща висококачествено обучение на над 4000 студенти от 70 националности. Бакалавърските и магистърски програми, които учебното заведение предлага, се преподават както на английски, така и на италиански език и са акредитирани от Министерство на културата, университетите и научните изследвания (MIUR) в Италия.

Академията поддържа тесни връзки с индустриятa. По време на своето обучение студентите имат възможност да работят върху реални проекти със световни компании като Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и др. По този начин те не само развиват своите креативни умения, но и се подготвят за уверено навлизане на пазара на труда.

Умелото съчетаване на практиката с теориетичната подготовка по история на изкуството и теория на дизайна, правят академичната методология на NABA толкова успешна и уникална. В рамките на една година от дипломирането си, 89% от завършилите студентите успяват да се реализират успешно на професионалната сцена.

На разположение в двата кампуса на академията в Милано и Рим са съвременно оборудвани класни стаи, шивашки ателиета, лаборатории за графичен дизайн, 2D и 3D моделиране и други.

Програми

Бакалавърски програми (Bachelor of Arts) – предлагат се на английски и на италиански език

Магистърски програми /Master of Arts, 2 години/ – предлагат се на английски и италиански език

Едногодишни специализации: (Master, 1 година):

Разгледайте още:

Такси

  • Бакалавърски програми: таксите за бакалавърските програми могат да бъдат намалени на база семейни доходи и варират от EUR 8 100 – EUR 20 600 на година.
  •  Двугодишни магистърски програми: таксите за двугодишните магистърски програми могат да бъдат намалени на база семейни доходи и варират от EUR 9 900 – EUR 20 600
  •  Едногодишни магистърски специализации: таксите за едногодишните специализации са фиксирани – EUR 17 800

Стипендии и отстъпки за ранно записване

Да.

Допълнителна информация

За повече детайли относно стипендиите, условията за кандидатстване и възможностите за настаняване, моля обърнете се към Скайлайнс на info@skylines-bg.com.

Ако не се чувствате достатъчно уверени в познанията си по английски или италиански език и смятате, че ще ви бъде трудно да се обучавате в бакалавърска или магистърска степен в Италия на чужд език, можете да разгледате предложенията ни за езикови курсове в чужбина.

Категории

education in London, висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина