Изберете страница

MIP School of Management

Местоположение: Милано, Италия

Език: Английски

Образователни програми: Магистърски програми

Специалности: Бизнес и Мениджмънт, индустриален мениджмънт и производство, индустриално инженерство и дизайн, мениджмънт на луксозни стоки

Уебсайт: www.mip.polimi.it

 

Видове курсове

Дисциплини / Специалности

,

Език

Вид обучение

За университета

MIP е институт по мениджмънт към Politecnico di Milano, който е известен в Европа като водещ университет по инженерни науки и проектиране. MIP предлага широка гама от програми в областта на бизнеса и индустриалния мениджмънт в  Италия, изучавани изцяло на английски език. В MIP преподават видни членове на академичната и бизнес общности, като училището разполага с международен факултет с многобройни гостуващи професори и лектори с интернационален опит. MIP Politecnico di Milano е консорциум, създаден от съвместното сътрудничество между ключови италиански компании и Politecnico di Milano, с цел да се включат фирми от целия свят. В допълнение към това сътрудничество, MIP има мрежа от международни фирми, които предоставят възможности за съвместна работа между студентите и промишления отрасъл.

Местоположение

MIP е разположен в Bovisa Campus, в североизточната част на Милано – икономическата столица на Италия, разположена в Ломбардия  с дългогодишна история водеща началото си от 600 год. пр. н.е. Това е град, в който бизнесът и културата вървят ръка за ръка. Тук се намира прочутия оперен театър „Ла Скала” и има невероятни търговски улици с низ от луксозни бутици на известни италиански дизайнери. Оживеният и космополитен Милано днес предлага на своите посетители невероятни исторически забележителности, готически катедрали и ненадминати музеи и галерии, съхранили духа на италианското творчество през вековете.

Програми

Бакалавърски програми

BSc in Management Engineering – на италиански език

Двугодишни магистърски програми на английски език:

 • MSc in Management Engineering със следните специализации:
  • Industry 4.0
  • Industry Managament
  • Sustainable Operations and Social Innovation
  • Supply Chain Management
  • Energy and Environmental Management
  • Design Management, Innovation and Entrepreneurship
  • Digital Business and Market Innovaiton
  • International Business
  • Finance

Едногодишни магистърски програми на английски език:

Едногодишна магистърска програма на италиански език

MBA Програми

Такси за обучение

Магистърски програми – от EUR 11 500 до EUR 25 000

MBA – от EUR 37 000 до EUR 75 000

Стипендии

Да.

Допълнителна информация

За повече детайли относно стипендиите, условията за кандидатстване и възможностите за настаняване, моля обърнете се към Скайлайнс на info@skylines-bg.com.

Ако не се чувствате достатъчно уверени в познанията си по английски език и смятате, че ще ви бъде трудно да се обучавате по мениджмънт в Италия на английски език, можете да разгледате предложенията ни за езикови курсове в чужбина.

education in London, Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина