Изберете страница

LUISS Business School

Дестинация: Рим, Италия
Език: Английски език;
Учебни дисциплини: Мениджмънт, финанси, туризъм, икономика, енергетика, управление на луксозни стоки
Видове курсове: Eдногодишни магистърски специализации
Вид обучение: Full time
Уебсайт: https://businessschool.luiss.it/internationalprograms/

За училището

LUISS Business School е училище по бизнес и мениджмънт към LUISS Guido Carli University – университет, базиран в Рим (Италия), популярен с високите си академични стандарти и качество на обучение в Италия.

LUISS Guido Carli University предлага бакалавърски и  двугодишни магистърски програми, а LUISS Business Schoolедногодишни професионални специализации и MBA програми.

LUISS Business School осъществява мост между академичния свят и бизнеса чрез своето партньорство с италианската индустриална общност Confidustria. Благодарение на това сътрудничество, организации от корпоративния, неправителствения и публичния сектор участват в създаването на програмите, предлагани от LUISS, които осигуряват  перспектива за развитие и възможности за професионална реализация на глобално ниво. Сред бизнес партньорите на учебното заведение се открояват имената на компании като Belmond, Cisco, Fox Network Group, Hertz, IBM, Jaguar Land Rover, Johnson & Johnson и други.

Местоположение

Училището е ситуирано в една от най-вълнуващите и артистични части на Рим, където архитектурата, историята и културата създават усещане за неповторима атмосфера.

Програми

Всички следдипломни програми на LIUSS са акредитирани от EQUIS. Престижната международна организация поставя LUISS сред най-добрите 150 от общо 15 000 бизнес училища в света.

Едногодишни магистърски специализации на английски език:

Пълен списък с MBA програми вижте тук.

 

Такси

  • Едногодишни магистърски специализации: EUR 16 000 – 18 000 на година
  • МВА програма: EUR 30 000

Стипендии

Да;

Ако се интересувате от програмите за обучение на бакалавърско и магистърско ниво в LUISS Guido Carli University, можете да разгледате профила на учебното заведение ТУК!

Ако не сте уверени в нивото на владеене на италиански или английски език, а искате да продължите своето обучение в Италия, разгледайте предложенията ни за Езикови курсове в Италия и Езикови курсове в Англия.

Категории

education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия