LUISS Business School

Дестинация: Рим, Милано, Белуно, Италия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Мениджмънт, финанси, туризъм, икономика, енергетика, управление на луксозни стоки
Видове курсове: Бакалавърски програми, едногодишни магистърски курсове, двугодишни магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: https://businessschool.luiss.it/internationalprograms/

Видове курсове

,

Дисциплини / Специалности

,

Език

Вид обучение

Описание

За училището

LUISS Business School е училището по бизнес и мениджмънт на LUISS Guido Carli University – университет, базиран в Рим (Италия), известен с отличното качество на предлаганото обучение в Италия. LUISS Guido Carli University предлага бакалавърски програми и акредитирани двугодишни магистърски програми, а LUISS Business School – едногодишни професионални специализации. Двете учебни заведения обучават таланти, които ще могат да допринасят за развитието на социалната среда и бизнеса с предприемачески дух и креативност.

Методологията на обучение на LUISS Business School е ориентирана към развиването на определен начин на мислене. Той изостря възприятията за заобикалящия свят, развива жизненоважни умения за успех способността за адаптация към един бързо променящ се свят.

LUISS Business School е мост между академичния и бизнес свят чрез своето партньорство с Confidustria. То ангажира организации от корпоративния, неправителствения и публичния сектор да участват директно в създаването на програмите, предлагани от LUISS. Силната международна насоченост гарантира глобален подход и възможността да се създаде професионална мрежа без граници. Сред бизнес партньорите личат имената на компании като Belmond, Cisco, Fox Network Group, Hertz, IBM, Jaguar Land Rover, Johnson & Johnson и други.

Местоположение

LUISS Business School е топ бизнес училище в сърцето на Рим, където красотата, историята и културата формират изключителна атмосфера. Училището е ситуирано в една от най-вълнуващите, исторически и артистични части на Рим и сградите му отразяват атмосфертата и красотата на града.

Програми

Всички бакалавърски, магистърски и следдипломни програми на LIUSS са акредитирани от EQUIS. Престижната международна организация признава LUISS сред най-добрите 150 от общо 15 000 бизнес училища в света.

Бакалавърски програми на английски език (в LUISS Guido Carli University):

Едногодишни магистърски специализации на английски език (в LUISS Business School):

  • Master in International Management:
  • Master in Financial Management:
  • Master in Management and Technology:
  • Master of Luxury, Fashion and Tourism:

Двугодишни магистърски програми на английски език (в LUISS Guido Carli University)

Такси

Бакалавърски програми: EUR 11 300 на година

Едногодишни магистърски специализации: EUR 14 000 – 16 000 на година

Двугодишни магистърски програми: EUR 12 300 на година

МВА програма: EUR 30 000

LUISS Business School предлага и възможности за стипендии. За повече информация

Ако не сте уверени в нивото на владеене на италиански или английски език, а искате да продължите своето обучение в Италия, разгледайте предложенията ни за Езикови курсове в Италия и Езикови курсове в Англия.

Допълнителна информация

Видове курсове

,

Дисциплини / Специалности

,

Език

Вид обучение

Product Video