Изберете страница

IULM University, Milano

Дестинация: Милано, Италия
Език: Английски, Италиански
Учебни дисциплини: Мениджмънт, Социални науки, Туризъм, Хуманитарни науки
Видове курсове: Магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.iulm.it/

Език

,

Дисциплини / Специалности

, , ,

Видове курсове

,

Вид обучение

За университета

IULM University, Milano е единственият от съвремените италиански университети, специализиран в областта на комуникациите и чуждите езици. Вече 50 год. IULM University улеснява връзките и взаимодействието между бизнеса и културата в Италия. Специалностите са внимателно подбрани, така че да отговарят на нуждите на съвременния бизнес и се отличават с академично превъзходство. Това прави IULM University, Milano е най-престижният университет за комуникации в Италия.
IULM обучава професионалисти, които имат капацитета да се справят с предизвикателствата и възможностите на съвременния глобален свят. Висококвалифицираният академичен състав се състои от преподаватели и международни експерти. IULM отделя особено внимание на новите тенденции и иновации и има интегриран подход към теория и практика, който гарантира успешната реализация на студентите в света на бизнеса на управленско ниво.
IULM University е сред елитните италиански университети, които привличат студенти и със своята свръхмодерна учебна база. Той разполага с всички съвременни условия, необходими за обучение и отдих. IULM e водещ университет в областта на научните изследвания.

Местоположение

Икономическата столица на Италия, Милано е разположена в Ломбардия и има дългогодишна история водеща началото си от 600 год. пр. н.е. Това е град, в който бизнесът и културата вървят ръка за ръка. Тук се намират прочутият оперен театър „Ла Скала” и невероятни търговски улици с низ от луксозни бутици на известни италиански дизайнери. Оживеният и космополитен Милано предлага на международните студенти невероятни исторически забележителности, готически катедрали и ненадминати музеи и галерии, съхранили духа на италианското творчество през вековете.

Програми

Бакалавърски програми:

Двугодишни магистърски програми на английски език:

Двугодишни магистърски програми на италиански език:

Едногодишни магистърски програми на английски език:

Едногодишни магистърски програми на италиански език:

Вижте още курсове на обучение в IULM University ТУК>

Учебни такси

  • Бакалавърски програми – от EUR 3 656 до EUR 8 556
  • Двугодишни магистърски програми – от EUR 4 556 до EUR 9 956
  • Едногодишни магистърски програми – варират според програмата

Стипендии

Университетът отпуска стипендии за бакалавърски програми и двугодишни магистратури, които покриват 50% от таксата за обучение по време на първата година от следването.

Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“ съдейства безплатно за кандидатстване в IULM University, Milano, който е сред партньорските ни италиански университети. Вижте списък с всички учебни заведения за висше образование в Европа, с които си партнираме и за които съдействаме безплатно, тук >>

Категории

education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия