Изберете страница

Florence Design Academy

Дестинация: Флоренция, Италия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Изкуство, мода, дизайн, медии
Видове курсове: Магистърски курсове, академични програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.florencedesignacademy.com/

Език

Дисциплини / Специалности

Видове курсове

,

Вид обучение

За академията

Florence Design Academy е международна академия за дизайн, специализирана в областта на интериорния, графичен и индустриален дизайн, 3D графиката и 3D анимацията, и е известна като едно от най-добрите и футуристични дизайн училища в Европа. Базата на академията се помещава в историческа сграда от 17 в. на живописния Palazzo Testa, в центъра на Флоренция и само на 50 м. от Piazza Duomo и катедралата Santa Maria del Fiore.

Училището разполага с качествено оборудване и модерни съоръжения. F.D.A. предлага уникално и специализирано образование в Италия в областта на дизайна, което се основава на футуристични методи и предизвиква конвенционалните понятия, процеси и решения, за да удовлетвори нуждите не само на съвременното, но и на бъдещото поколение от студенти. Академията за дизайн е подходяща за студенти, които желаят да усвоят нови технологии и артистични техники в сферата на интериорния, графичен и индустриален дизайн, 3D анимацията и рекламата.

Флоренция е древен град с вековни традиции в областта на изкуството и културата. Ренесансови творци от ранга на Леонардо да Винчи, Микеланджело и Брунелески са създавали шедьоври на изкуството, архитектурата и дизайна, и със своя труд са направили Флоренция известна като „бижуто” на света. Студентите в F.D.A. ще имат възможността да изучават безплатно италиански език и да се потопят в италианската култура, изкуство и начин на живот. Обученито във всички програми е на английски език.

Академията предлaга и Dual Master’s Degree, която дава възможност на студентите да се обучават и да завършат два магистърски курса едновременно. Повече информация ще откриете на линка на избрания от вас магистърски курс.

Учебни програми

Магистърски курсове на английски език (1 год.)

Академични програми на английски език (1/2/3 год.)

Годишни такси

Академични програми на английски език (1/2/3 год.) – EUR 6 950

Магистърски курсове на английски език (1 год.) – EUR 6 950

Dual Master курсове на английски език – EUR 10 950

За всяка програма във Florence Design Academy се заплаща еднократно такса записване в рамер на EUR 550.

Допълнителна информация

За повече детайли относно стипендиите, условията за кандидатстване и възможностите за настаняване, моля, свържете се с нас. Съдействието ни е безплатно!

Категории

Висше образование, висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина