Изберете страница

Domus Academy

Дестинация: Милано, Италия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Дизайн, Мода, Архитектура и градско планиране, Изкуство, Маркетинг, PR, Реклама, Мениджмънт
Видове курсове: Магистърски специализации
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.domusacademy.com/

Език

Дисциплини / Специалности

, ,

Видове курсове

Вид обучение

За академията

Domus Academy е една от водещите академии за мода и дизайн в Италия. Основана в Милано през 1982г., тя е първият международен колеж, който предлага следдипломни програми с професионална насоченост в сферата на модата и дизайна. През годините академията се превръща в научна лаборатория за изследвания в сферата на иновациите, модата и дизайна, и е трикратно номинирана от списание “Business Week“ за едно от най-добрите училища по дизайн в света.

Една от основните отличителни черти на академията е динамичният обмен на идеи между експертните преподаватели и множеството международни студенти.

Domus Academy предлага едногодишни магистърски специализации на английски език, които целят за кратко време да подготвят студентите за уверено навлизане в професионалния свят на дизайна, и да отговорят на търсенето на пазара. Обучението е организирано в 4 модула, които включват теоритична подготовка + практика. В края на обучението се провежда стаж за изготвяне на финално портфолио.

От септември 2021 г. академията предоставя възможност за обучение в Double Award Master’s Programmes, след завършването на които студентите получават двойна диплома – от Domus Academy и Regent’s University London.

Програми:

За диплома за завършена магистърска специализация (Master курс) от Domus Academy обучението е 11 месеца (60 ECTS). За двойна диплома (от Domus Academy и Regent’s University London), обучението продължава 14 месеца (90 ECTS).

Такса

Таксата в едногодишните магистърски специализации е EUR 22 400.

За Double Award Master Programmes таксата е EUR 23 900.

МА Design Innovation – EUR 15 900

Допълнителна информация

За повече детайли относно стипендиите, условията за кандидатстване и възможностите за настаняване, моля обърнете се към Скайлайнс на info@skylines-bg.com.

Ако се интересувате от друга За повече информация относно друга италианските академии за мода и дизайн и актуалните конкурси за стипендии, свържете се с нас >>

 

Категории

education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование