Изберете страница

New European College

Дестинация: Мюнхен, Германия

Език: Английски

Учебни дисциплини: Бизнес администраци, Мениджмънт

Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми, подготвителнни програми

Вид обучение: Full time

Уебсайт: https://www.new-european-college.com/

New European College (NEC) е международно бизнес училище с фокус върху предприемаческото мислене – способността за преценяване на рискове и вземането на успешни бизнес решения. Не случайно, кампусът на училището е в Мюнхен – един от най-посещаваните градове в Германия и икономическият хъб на страната. Освен с Октоберфест, градът е известен и със своята чистота, сигурност и уникална комбинация между технология и традиция.

В NEC вярват, че в основата на успеха на образователните им програми им се крие в обучението в малки класове от около 25 души, груповите задачи във и извън класната стая и честата интеракция между лектори и студенти. Допълнително предимство за възпитаниците на NEC са т.нар. „проектни седмици“ и стажове, които са задължителен елемент от обучението. Ако приключат успешно стажа си, студентите често получават директно предложения за работа.

Програми

Бакалавърските, магистърските и МВА програми на NEC са акредитирани от нидерландския Wittenborg University of Applied Sciences (WUAS). Освен тях, бизнес училището предлага и подготвителни програми както за бакалаври, така и за магистри.

Pre-Master Programme (1 семестър) – студенти-неспециалисти,  които искат да се запишат в магистърската програма по бизнес мениджмънт, могат да преминат през Pre-Master програма. Тя ще им даде необходимата база от знания и умения, за да бъдат приети успешно като магистри.

Bachelor of Business Administration (BBA) – бакалавърската програма по бизнес администрация дава на студентите всичко, от което имат нужда, за да стартират своята кариера в бизнеса или да продължат образователния си път, като кандидатстват за магистърска степен.

Специализации: Marketing & Communication, Financial Services Management, Economics & Management

Master of Business Management (МВМ) – магистърската програма по бизнес мениджмънт е 3 семестъра и надгражда знанията и уменията от бакалавърската програма по бизнес администрация. Завършилите могат да изберат два пътя на развитие – преследване на докторска степен или на мениджърска кариера в големи международни компании.

Специализации: Digital Marketing & Communication; Entrepreneurship & Innovation

Master of Business Administration (МВА) – това е програма в 3 семестъра за предприемачи и бизнес професионалисти от различни сфери и индустрии, които искат да преминат едно ниво по-нагоре към по-високи роли и отговорности. МВА е чудесен инструмент за средно и високо ниво мениджъри и обогатява бизнес знанията, уменията за управление, комуникация и лидерство. За да кандидатствате в нея се изисква да имате 3 години професионален опит.

Специализации: International Management и Finance;

Такси

Учебната година в New European College се състои от 2 семестъра. Посочените по-долу такси са на семестър:

Подготвителна програма за бакалавър (Preparatory programme): EUR 4 900

Бакалавърска програма: EUR 4 900

Pre-Master програма: EUR 6 100

Магистърска и MBA програма: EUR 6 100

Настаняване

Щом един студент бъде приет в New European College, представители на колежа веднага се свързват с него, за да окажат съдействие при настаняване в общежитие, споделен апартамент или квартира.

Категории

Висше образование, висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина