Изберете страница

University of Westminster

Дестинация: Лондон, Англия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Мениджмънт, Маркетинг, Право, Хуманитарни науки, Медицина
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time, Part time
Уебсайтhttp://westminster.ac.uk/

За университета

University of Westminster е наследник на Royal Polytechnic Institution, който поставя начало на академични традиции във висшето образование във Великобритания още през 1838г.

В университета се обучават 19 000 студенти от 169 националности. Повече от 180 години University of Westminster е място, където хиляди студенти развиват творческия си потенциал в стимулираща академична атмосфера и придобиват полезни познания и умения, за да продължат личното и професионалното си развитие. Безспорно предимство е че повечето академични и административни сгради на университета са разположени в централен Лондон. По време на следването, университетът среща студентите с потенциални бъдещи работодатели и така подпомага тяхната професионална реализация след дипломирането.

Програми

Университетът предлага над 500 учебни програми, разделени в различни области:

Пълен списък с бакалавърсските програми ще откриете тук >>

Пълен списък с магистърските програми ще откриете тук >>

Настаняване

Университетът предлага съдействие в намирането на общежитие или частна квартира, които да отговарят в най-голяма степен на изискванията и желанията на студента.

Такси

Размерът на таксите за студенти от ЕС все още не е потвърден. Моля, обърнете се към Скай Лайнс за актуална информация.

Стипендии

Университетът отпуска стипендии за магистърски програми както на база постигнати високи резултати, така и на финансова необходимост. Обикновено стипендиите стигат до максимум 50% от таксата за обучение.

Ако все още нямате сертификат за владеене на английски език, а искате да продължите своето образование във Великобритания, можете да разгледате предложенията ни за езикови курсове в Англия и Малта. Там можете да посетите специализиран курс, който да ви подготви за сертификата, който ви е необходим за кандидатстване във Великобритания.

Категории

висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование