Изберете страница

University of Roehampton London

Дестинация: Лондон, Англия
Език: Английски, Испански, Френски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Изкуство, мода, дизайн, медии, Медицина, Социални науки, Хуманитарни науки
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Distance Learning, Full time, Part time
Уебсайтhttp://www.roehampton.ac.uk/home/

За университета

University of Roehampton London е създаден през 2004 г., той обединява традициите на съставляващите го четири колежа – Digby Stuart College (1874), Froebel College (1892), Southlands College (1872) и Whitelands College (1841), който от своя страна е първото висше учебно заведение в Обединеното кралство, което допуска прием на жени. Днес University of Roehampton London е модерен университет с подчертана насоченост към изследователската дейност. В него се обучават 9000 студенти, сред които 1100 чуждестранни от 110 страни, избрали да продължат своето обучение във Великобритания.

Местоположение

Кампусът на университета, който отлично съчетава модерната архитектура с очарованието на сградите от 18 век, е разположен в югозападен Лондон, само на 30 минути от сърцето на космополитния град. Огромните зелени площи, както и езерото разположено в сърцето на кампуса, създават уют и спомагат за активния и разнообразен студентски живот.

Програми

University of Roehampton London предлага множество програми в различни академични сфери:

Пълен списък с Бакалавърски програми

Пълен списък с Магистърски програми

Изисквания за прием

Бакалавърски програми:

  • Диплома за завършено средно образование
  • TOEFL (iBT) 87 т. или IELTS 6.0

Магистърски програми:

  • Диплома за завършена бакалавърска степен
  • TOEFL (iBT) 100 т. или IELTS 6.5

Настаняване

Университетът разполага с голям брой общежития в близост до учебните корпуси. Стаите са самостоятелни, със или без санитарен възел. В някои от общежитията се предлага закуска и вечеря. Наемът е от £90 до £125 на седмица и включва всички такси за ток, отопление, вода и интернет. За първокурсниците настаняването в общежитие на университета е гарантирано.

Стипендии

На студенти от страни членки на ЕС, записани в бакалавърски програми, University of Roehampton London отпуска стипендии за висок успех в размер на £1000 на година, както и стипендии за спортни постижения.

Такси

Размерът на таксите за студенти от ЕС все още не е потвърден. Моля, обърнете се към „Скай Лайнс“ за повече информация. Можете да се свържете с нас на телефон 02 987 9958 или на имейл info@skylines-bg.com.

Категории

Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование, education in London