Изберете страница

Richmond University

Местоположение: Лондон, Великобритания

Образователни програми: Бакалавърски и магистърски програми

Език на преподаване: Английски

Специалности: Счетоводство и финанси, Комуникация, Икономика, История, Психология, Маркетинг, Връзки с обществеността,

Уебсайт: http://www.richmond.ac.uk/

 

За университета

Richmond University е университет, който предлага обучение по американската система за висше образование във Великобритания. След завършването му получавате двойна диплома – американска диплома за бакалавър, както и британската Bachelor of Honours диплома.

Базите на Richmond University са разположени в два от най-красивите райони на Лондон – Кенсингтън и Ричмънд, и разполагат с модерни компютърни зали и научни лаборатории, просторни аудитории, студио за изкуства, богата библиотека, столова, спортни игрища и комфортни общежития.

Обучението се води в малки класове и от типа Liberal Arts. Това означава, че студентите могат да се записват в разнообразни лекции като до края на втората година трябва да изберат и обявят специалността си. Университетът има над 20 студентски клуба и организации, ангажирани както с академични, така и със социални дейности. Студентите имат възможност да проведат стаж в редица компании и неправителствени организации, сред които Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel, Bodymetrics, DK Pearson, National Health Service, лейбъристката партия, партията на консерваторите и т.н.

Студентите имат възможност за обмен в някои от международните филиали на университета в Рим или Флоренция, както и за стаж в различни институции в Америка, Азия или Европа. Висшето училище е предпочитано за специалности като международни отношения, международен бизнес, психология, мода, фотография, графичен дизайн и илюстрация. Програмите включват стаж през третата година от обучението, който може да бъде платен или не. Университетът предлага настаняване в кампусите в Кенсингтън и в Ричмънд.

Програми

Бакалавърски програми:

Магистърски програми:

Такси

Размерът на таксите за студенти от ЕС все още не е потвърден. Моля, обърнете се към Скай Лайнс за актуална информация.

Ако искате да продължите своето образование във Великобритания, но не сте уверени в нивото ви на английски език или не протежавате сертификат за владеенето му, можете да разгледате нашите предложения за Езикови курсове в Англия.

Категории

Висше образование, education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина