Изберете страница

Queen Mary, University of London Online

Местоположение: Лондон, Великобритания

Език: Английски

Вид обучение: онлайн програми – International Dispute Resolutions (LLM, PGDip, PGSert)

Уебсайт

Queen Mary, University of London (QMUL) е основан през 1887г. и е сред водещите институции за висше образование във Великобритания в областта на правото. Той се класира в топ 20 на университетите в Англия и топ 50 на тези в Европа.

Queen Mary е сред 24-те университета във Великобритания, които съставляват престижната асоциация Russell Group. Възпитаниците на групата печелят средно с около 10% по-висока заплата през живота си в сравнение с възпитаниците на други университети в Обединеното кралство. Университетите от асоциацията обучават 36% от всички магистри във Великобритания, както и 55% от студентите, които се занимават с изследователска дейност. По последни данни от правителството, по-голямата част от изследователската работа в тези университети има изключителен принос върху развитието на бизнеса, икономиката, здравеопазването, обществото, културата и околната среда. Това е една от причините групата да има силни връзки с бизнеса на регионално, национално и световно ниво. Възпитаниците на Russell Group са високо ценени и търсени, като самите университети предлагат възможност на работодателите да рекламират работни позиции и стажове на настоящите и наскоро завършилите студенти.

Избирайки онлайн програма в Queen Mary, ще получите същия статут и достъп до обучение, каквито ползват и редовните студенти. Предимството, което получавате, е във възможността за гъвкав график и интензивност на обучение, съобразени с Вашата ангажираност.

QMUL online предлага програми за следдипломна квалификация, осигуряващи обучение на световно ниво, разработени от водещи учени и професионалисти. Тези програми могат да бъдат привлекателни за студенти, търсещи квалификация в разрешаването на международни правни спорове, които се нуждаят от гъвкавостта на онлайн обучението. Курсът е насочен към юристи, които не могат да посещават класове в Лондон. Има за цел да вдъхнови ново поколение специалисти, които да преосмислят традиционните подходи към правните спорове, тяхното разрешаване и да се подготвят с необходимите средства за успех в областта.

Магистърски програми и сертификати:

Такси:

Размерът на таксата варира според програмата.

Изисквания за кандидатстване:

  • Висше образование (бакалавър/магистър) по специалност Право
  • Изисквания за владеене на английски (IELTS0, TOEFL, PTE Academic)
  • CV/резюме
  • Препоръки
  • Лично изявление

Стипендии и студентски отстъпки:

За повече информация, можете да се свържете с нас ->>

Категории

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование