Newcastle University London

0.00

Дестинация: Лондон, Великобритания
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Мениджмънт
Видове курсове: BSc, MSc
Вид обучение: Full time
Уебсайт: http://www.ncl.ac.uk/london/

Описание

За Университета

Newcastle University се нарежда сред водещите универстети в света. Отличната академична подготовка, успешната професионална реализация и високата удовлетвореност привличат студенти от цял свят. Новата база на Newcastle University в Лондон дава възможност за бизнес образование от световна класа в сърцето на финансовия център на британската столица.

През своята 180-годишна история, Newcastle University се е превърнал в международно признат университет с база в Сингапур и Малайзия, а отскоро и в центъра на Лондон. Университетът се стреми да даде на студентите си „образование за цял живот“, като същевремено провежда научни изследвания, за да се намери решение на едни от най-големите предизвикателства пред съвременното общество. Това означава, че завършилите Newcastle University притежават знанията и уменията, за да постигнат успех във всички сфери на живота, независимо от посоката, в която решат да се развиват. Изследователската си работа Newcastle University провежда съвмествно с общности, организации, компании и индустрии. Новата база в Лондон предлага иновативни методи на преподаване благодарение на факта, че академичният екип не само притежава страст за дисциплината, която преподава, но и се занимава активно с изследователска дейност.

Глобален университет

Университетът има установени програми и партньорства в Малайзия, Сингапур, Китай, Бразилия, Япония и САЩ. Базата в Лондон предлага на студенти и преподаватели връзки с национални и интернационални компании със седалище в британската столица.

Гаранция за качествено обучение

Newcastle University London, както и всички британски университети, е обект на проверка на качеството на обучението от Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA), и на оценка на изследователската дейност чрез Research Excellence Framework (REF). Освен това, Newcastle University Business School е едно от малкото училища в световен мащаб, което притежава тройна акредитация от AACSB, AMBA и EQUIS.

Международни връзки

Студентите на Newcastle University са част от общност от над 122 000 завършили от повече от 110 страни. Тази мрежа е изключително ценна, тъй като предлага бизнес контакти по целия свят. Базата в Лондон ще бъде домакин на регулярни майсторски класове, алумни събития и срещи с бъдещи работодатели.

 

Програми

Бакалавърски програми
International Business Management BSc Honours

Accounting and Finance BSc Honours (from September 2016)

International Management and Marketing BSc Honours (from September 2016)

Магистърски програми
International Business Management MSc

Banking and Finance MSc (from September 2016)

International Marketing MSc (from September 2016)

 

Изисквания за прием

Бакалавърски програми

  • Мотивационно писмо
  • IELTS 6.5
  • Препоръка

Магистърски програми

  • Диплома за завършена бакалавърска степен
  • CV
  • IELTS 6.5
  • 2 Препоръки