Изберете страница

De Montfort University Leicester

Местоположение: Лестър, Великобритания

Език на преподаване: Английски

Специалности: Бизнес и мениджмънт, Инженерни и компютърни науки, Бизнес, Изкуство и дизайн

Образователни програми: International First Year, International Incorporated Masters, International Foundation, Certificate

Уебсайт: http://www.dmu.ac.uk/home.aspx

За университета

Курсовете, които предлага De Montfort University Leicester International Pathway College са изцяло насочени към международните студенти, които искат да продължат своето образование във Великобритания. Тези специализирани програми целят да подготвят студентите, които не притежават пълен набор от документи или не отговарят на изискванията за директен прием в De Montfort University Leicester, до желаното ниво, което да им гарантира прием в избраната учебна програма.

De Montfort University Leicester е открит през 1870г. и до днес се слави с отлична репутация за качествено образование и отличителен характер в преподаването и научните изследвания. Университетът предлага богат избор от 100 бакалавърски и магистърски специалности.

Университетът е разположен в град Лестър, Великобритания. Лестър се намира на 50 км. източно от Бирмингам, а населението на града е около 290 хиляди жители.

Програми

International First Year – 3-семестриална програма, специално предназначена за подготовката на студенти, които не отговарят на изискванията за директен прием на DMU.

  • Business & Management
  • Engineering & Computing

International Incorporated Masters – програма предназначена за студенти, които притежават бакалавърска диплома или HND и се нуждаят от допълнително усъвършенстване на академичните или езиковите си умения за директен прием.

  • Art & Design
  • Business
  • Engineering

International Year Zero (International Foundation Certificate) – 3-семестриална програма, която е разделена на модули:

  • Study Skills: Introduction to DMU
  • Study Skills: IT & Numerocy
  • Study Skills: Communication
  • English for Academic Purposes

Направления:

Такси

Размерът на таксата варира според програмата.

Ако искате да продължите своето образование във Великобритания, но нямате необходимото ниво на владеене на английски, разгледайте и предложенията ни за езикови курсове по английски език в секция „Езикови курсове“ на нашия уебсайт.

Категории

висше образование в Италия, education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина